Zsákok

3termék 13
3termék 13

Zsákok praktikus kialakítással

A minőségi kerti szerszámgépek mellett az olyan tartozékokról sem feledkezhetünk meg, mint a zsákok. A lomb- és ággyűjtés során különösen jó hasznát vehetjük az erős anyagból készült daraboknak. Persze ehhez használhatnánk egyszerű hulladékgyűjtő, műanyag zsákot is, viszont a kínálatban megtalálhatóak a kimondottan kerti munkákhoz tervezett változatok, amik lényegesen megkönnyítik az olykor igen fárasztó lombgyűjtést.
Kezdjük máris azzal, hogy az egyszerű műanyag típus könnyen kiszakad, ráadásul plusz hulladéknak számít. Ezzel szemben, az erős, merev lombgyűjtő zsákok nagy segítséget jelenthetnek a felesleges járkálás és idegeskedés csökkentésében. Az anyagát a tüskés növények sem szúrják át, de ha mégis, akkor is biztonságosan megemelhető, a fogantyújuknak köszönhetően. PVC gyűrű található bennük, ennek köszönhetik a merevségüket, nem esnek össze, ezért könnyebb pakolni bele, mint a sittes változatokba. Természetesen a teherbírásuk is jóval nagyobb és az ürítésük is egyszerűbb, ebből
fakadóan pedig újra felhasználhatóak még számos alkalommal.

Zsákok minden igényhez

Érdemes odafigyelni a részletekre, mert sokszor ezek az eszközök azok, amik nélkül igazán frusztrálóvá válnak bizonyos egyszerűnek tűnő munkafolyamatok. Az erős anyagból készült polipropilén zsákok, mint a BIG BAG, nemcsak a kertészkedés során lehetnek előnyösek, hanem alkalmasak bizonyos dolgok tárolására is, a nagy űrtartalmukból fakadóan. Ideiglenesen, az apróra vágott tűzifát, gallyakat, ágakat, gabonát, magvakat is tárolhatunk benne.
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
489 Ft - 4 290 Ft
Forgalmazó
Szín
Méret
Anyag
Űrtartalom