Kerti ollók, metszőollók, fűrészek

205termék
 
205termék

Ágvágók minden igényre

Nem lehetünk elég alaposak egy jó ágvágó nélkül kertészkedés közben, hiszen ennél a tevékenységnél, ez az egyik legalapvetőbb művelet. Sokféle változatot vethetünk be az elburjánzott bokrok és cserjék ellen, hogy azoknak megfelelő formát és állapotot biztosítunk. Egy rendszeresen metszett növény egészségesebbé válik és az idő során több virágot, gyümölcsöt terem. A metszéssel a növekedését, illetve annak irányát is alakíthatjuk. Nem beszélve arról, hogy megszabadíthatjuk a terhet jelentő elhalt részektől, amik gátat szabnának a fejlődésükben.
Az ágvágók lehetnek manuálisak, mint a különböző metszőollók, vagy elektromosak, akkusak, illetve benzinesek. A manuális ágvágók régi, jól bevált eszközök, amikből igen időtállónak számítanak a minőségi darabok. Fontos a vágóélek kialakítása, anyaga és nyél ergonómiája is, a kényelmes munkavégzés érdekében.

A Felco metszőolló többet kínál a szokásosnál

A Felco metszőolló kiemelkedő a saját kategóriájában. Persze laikus szemmel közel érthetetlen, hogy mégis mi olyan különleges benne, de aki több órát dolgozik naponta egy ilyen szerszámmal, az pontosan tisztában van azzal, hogy mik lehetnek a hátrányok és mik lehetnek az előnyei annak, ha egy minőségi változatot ragadunk a markunkba.
A Felco metszőolló ráadásul olyan innovációval kecsegtet, ami tényleg kiemeli a márkát a tucattermékek közül. Mert mi az, amit elvárhatunk egy metszőollótól? Elsősorban, hogy lehetőleg legyen belőle jobb- és balkezes kivitel. Ezt követően nagyon fontos szempont az anyaghasználat, hiszen senki nem szeretné szezonról szezonra lecserélni az eszközeit. Végül
pedig az ergonomikus kialakítás az, ami sokat nyom a latba. Ezen pedig sikerült csavarniuk egyet a tervezőinek, a forgó nyél alkalmazásával.

A Felco metszőolló révén kényelmes a munka

Több órányi használat után sem fog kényelmetlenné válni a metszés. Nem fogjuk úgy érezni, hogy egy idő után a nyél lenyúzza a bőrt a tenyerünkről, hiszen a nyél a markunk mozgásával megfelelően elfordul. Egyszerű mégis nagyszerű megoldás. A kézmérethez megfelelően kiválasztható, prémium Felco metszőollók mellett, még számos
minőségi márka szerepel a kínálatban, amelyek jelentősen megkönnyítik és élvezetessé teszik a kerti munkát. Hiszen nem szabad elfelednünk a tényt, miszerint a végeredmény tekintetében rendkívül fontos szerepet játszik a szerszámok  minősége. A Felco elsősorban a maximalistáknak ajánlja a termékeit.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
219 Ft - 194 500 Ft
Forgalmazó
Márka
Termékcsalád
Növényfajta
Fajta
Vágási szélesség
Szín
Méret
Hossz
Anyag
Tömeg
 (kg)
0 kg - 5 kg