Fűkaszák, szegélynyírók

32termék
 
32termék

Miért jó akkumulátoros szegélynyírókkal dolgozni?

A válasz nagyon egyszerű: Mert kényelmes és kézenfekvő megoldásnak számítanak. Az elektromos modellek teljesítményével vagy minőségével sincs semmi gond, csak ott van az az egy hátráltató tényező, ami egy tereptárgyakkal tarkított udvarban megnehezíti a munkavégzést, mégpedig az ide-oda tekergőző vezeték. Az akkumulátoros szegélynyírók könnyed és egyszerű, ám annál hatékonyabb kialakítással rendelkeznek. A teljesítményükre sem lehet panasz, hiszen manapság már nagyteljesítményű fűkaszák is készülnek akkus kivitelben. Nem beszélve arról, hogy sokkal halkabb munkavégzést tesznek lehetővé, káros anyagok kibocsátás nélkül. A magasabb ár pedig ne tévesszen meg senkit, hiszen egy elektromos mellé is meg kell vásárolnunk egy több méteres hosszabbító kábelt, ami plusz költséget jelent.

Megkönnyítik a munkát az akkumulátoros szegélynyírók

Hogyha alaposak szeretnénk lenni, a fűnyírást illetően, akkor az akkumulátoros szegélynyírók nagy segítséget jelentenek majd a munkánk során. Ez pedig nem másból, mint a felépítésükből és a technológiájukból fakad. A reklámfilmekben mutogatott különféle fűnyírókkal valóban gyors és alapos végeredményt lehet elérni a fű méretre vágása szempontjából, viszont nem mindenhol megegyezőek a körülmények. Az egyenletes elrendezésű, szabályos területet könnyű karbantartani, még egy olcsó fűnyíróval is. De mi a helyzet, ha itt-ott van néhány fa, kerti kiülő, pár kerti bútor, homokozó stb.? Ezekhez már sokkal nehezebb hozzáférni és az ott hagyott fűszálak, fűcsomók belerondíthatnak az összképbe. A teljesség érdekében, az akkumulátoros szegélynyírókkal viszont ezek is nyomtalanul eltüntethetőek.

Kifogástalan eredmény AL-KO szegélynyíróval

Az AL KO szegélynyíró használata kitűnő választást jelent a kert karbantartásához. Az alkalmazása során számos előnnyel találkozhatunk. Ezek a kerti szerszámgépek könnyen kezelhetőek, hatékonyak és megbízhatóak, így ideális választásnak számítanak mind az amatőr, mind a professzionális kertészetekben. A szegélynyírók különösen hasznosak a kerítések tövében, a pázsit szélén vagy az utak mentén történő fűnyírás során. Kompakt méretük miatt, olyan helyekre is beférhetünk, ahová a fűnyíróval vagy fűkaszával nem tudnánk.

Az AL KO szegélynyíró tökéletes megoldás a kert karbantartására

Az AL KO szegélynyíró ergonomikus kialakítást kapott, ami lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos használatot. Elektromos és akkus kivitelben egyaránt beszerezhető. A minőségi kerti gépek ismérve a csendes működés. Ebben természetesen ezek a szegélynyírók is remekelnek, kellemesebbé téve így a munkavégzést, illetve az alacsony zajszintnek hála, a környezetünket sem fogjuk zavarni.
Az AL KO szegélynyíró használata előtt győződjünk meg arról, hogy eltávolítottunk, minden gallyat, követ, ágat és egyéb akadályt a területről. Nem árt ellenőrizni azt is, hogy mennyi van még a damilból, mert kellemetlen, ha munka közben váratlanul elfogy. Igyekezzünk egyenletes mozdulatokkal dolgozni, a megfelelő végeredmény érdekében. Fontos tudatában
lennünk annak, hogy ezek az eszközök nem a nagyobb területek megtisztítására lettek kifejlesztve, mint a fűkaszák vagy a fűnyírók. A kisebb teljesítmény ellenére, szintén lényeges a védőkesztyű és a védőszemüveg viselete.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
15 990 Ft - 287 990 Ft
Márka
Termékcsalád
Motor
Motor márkája
Motor típusa
Működési mód
Teljesítmény
 (kW)
0 kW - 3 kW
Vágási szélesség
Tömeg
 (kg)
1 kg - 15 kg
Üzemanyag tartály űrtartalma
 (liter)
0 liter - 2 liter