Csapok, csap csatlakozók

133termék
 
133termék

Fedezze fel a kertészeti csapok és csapcsatlakozók széles választékát, ahol minden a kert öntözését és gondozását segíti elő. A minőségi eszközökkel és praktikus kiegészítőkkel egyszerűbb lesz a kerti munka.

Különböző típusok és méretek

A kategóriában található termékek között megtalálja az öntözőrendszerekhez szükséges különböző típusú csapokat és azokhoz illeszkedő csatlakozókat. Legyen szó kerti csaptelepről vagy öntözőcsövekhez való adapterről, nálunk megtalálja a megfelelő eszközöket.

Praktikus és könnyen használható

Célunk, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyek egyszerűek, praktikusak és könnyen kezelhetőek. A gyors csatlakozás lehetővé teszi a hatékony munkavégzést, és segít az öntözés folyamatának gördülékenyebbé tételében.

Minőség és Tartósság

Minden csap és csatlakozó a minőség és tartósság jegyében készült. Bízhat benne, hogy eszközeink hosszú távon szolgálják Önt, és ellenállnak a kerti körülményeknek.

Válogasson kategóriánkban, és találja meg azokat az eszközöket, amelyek segítenek kertjének optimális állapotban tartásában!


Csap minden mennyiségben

A kerti vízellátás alapkövének számít a csap. Persze így elég egyszerű és hétköznapi tartozékoknak tűnik, de ha jobban belegondolunk, akkor lehet akármilyen modern és nagy gonddal kialakított öntöző, illetve vízellátó rendszerünk, ha a csapok nem funkcionálnak megfelelően. A rossz minőségű változatok, csatlakozók a slag használatát is megnehezíthetik, nem beszélve az olyan problémákról, mint például a vízveszteség a csepegés miatt. Kellemetlen, amikor a gyenge anyaghasználat miatt beragad és a kezünkben marad az erőltetéstől, pedig ez egyáltalán nem elképzelhetetlen szituáció,
ami már biztosan sokakkal előfordult. A csapok, illetve a különböző csatlakozók számos változata fellelhető a kínálatban, amik megkönnyítik és célravezetővé teszik a kinti vízhasználatot.

Egy jó csap aranyat ér

Az IBC tartályhoz tartozó változatok, illetve csatlakozók is a kínálat részét képezik, amik prémium anyagokból készültek, ezért garantált a hosszú élettartam. A felszerelésük egyszerű, viszont vásárlás előtt pontosan meg kell győződnünk, hogy milyen méretre van szükségünk.
Egy csap valószínűleg még nem lesz elég, gyakran egy-két gyorscsatlakozóra is szükség lesz, ami készülhet rézből vagy műanyagból és lehet belső vagy külső menetes. Sokan kizárólag a fémből készült modellekre esküsznek, viszont manapság már a jó minőségű PVC is megtalálható a kínálatban, ami nem színeződnek el, bírja az időjárási körülményeket, ráadásul baráti áron szerezhető be. Az olyan speciális darabok, mint az elosztók, szintén szerepelnek a listán, amik fontos szerepet játszanak egy hatékony rendszer kiépítése során.
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
139 Ft - 43 991 Ft
Márka
Termékcsalád
Fajta
Funkciók száma
Szín
Méret
Kiszerelés
Anyag
Tömeg
 (kg)
0 kg - 1 kg