Tömlők

20termék 120
Méret:
3/4"
Anyag:
Fém
Tömeg:
15 kg
49 500 Ft
Nincs raktáron
20termék 120

Frissítse kertjét kiváló minőségű kerti tömlőkkel - öntözze virágait és növényeit hatékonyan!

Fedezze fel széles kínálatunkat kerti tömlőkkel, melyek kiváló minőségűek és időtállóak. Legyen szó kis kertekről vagy nagyobb területekről, nálunk megtalálja az ideális kerti tömlőt, hogy virágai és növényei mindig megfelelő vízellátásban részesüljenek.

A zöld területek megfelelő öntözése elengedhetetlen a gyönyörű kert létrehozásához. Kínálatunkban szereplő kerti tömlők nem csupán szimpla öntözési eszközök – ezek olyan kiváló minőségű és tartós tömlők, amelyek segítségével kertjét hatékonyan és kényelmesen tarthatja karban.

Választhatja automata öntözőrendszerünket, amely könnyedén gondoskodik növényeiről, vagy az állítható vízszóróval ellátott kerti tömlőinket, amelyekkel pontosan beállíthatja a víz elosztását a különböző kertészeti területeken. A szilárd anyagokból készült, megbízható kerti tömlőink ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a gyakori használatnak, biztosítva a hosszú élettartamot.

A könnyű kezelhetőség és a kerti munkákhoz való könnyű alkalmazkodás érdekében különböző minőségű, hosszúságú és különböző típusú kerti tömlők közül választhat. Legyen szó virágágyásokról, zöldségeskertekről vagy gyepöntözésről, nálunk megtalálja a tökéletes kerti tömlőt az igényeihez.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
369 Ft - 64 116 Ft
Márka
Termékcsalád
Méret
Hossz
Anyag
Tömeg
 (kg)
0 kg - 15 kg