Kerti szerszámok

Kertészeti munkákhoz nélkülözhetetlen szerszámok a Parasztplázától

Üdvözöljük a Parasztpláza Kerti szerszámok kategóriájában, ahol mindenki megtalálhatja a szükséges eszközöket a kertészeti munkákhoz. A legjobb minőségű kerti szerszámok választékával készítettük el kínálatunkat, hogy a kertészkedés ne csak hatékony, de örömteli is legyen.

Metszőollók és ágvágók - Precíz vágás minden méretben

Minden kertész legjobb barátai a megfelelő metszőollók és ágvágók. Legyen szó apró növényekről vagy vastagabb ágakról, Ön megtalálja a tökéletes eszközt, amely könnyedén és precízen vágja le a felesleges részeket.

Kerti kések, fűrészek és bozótvágók - Éles eszközök a tökéletes kertért

A kerti munkák során az éles kerti kések és bozótvágók elengedhetetlenek. Válogasson kedvére kínálatunkból, és garantáljuk, hogy a növényei mindig ápoltak és rendezettek lesznek.

Fejszék, balták és csákányok - Erős kezeknek szánt eszközök

A nagyobb munkákhoz, mint a faaprítás vagy favágás, szükség van az erősebb eszközökre. Fedezze fel fejszéinket, baltáinkat és csákányainkat, amelyekkel könnyedén boldogul a legkeményebb feladatokkal.

Gereblyék, lombseprűk és ásók - Rendezett kert, gondtalan kertészkedés

A kerti munkák egy része a rendrakással kezdődik. Gereblyéink és lombseprűink segítenek a levelek és egyéb hulladékok gyors összegyűjtésében, míg ásóinkkal könnyedén előkészítheti a talajt a következő ültetéshez.

Kapák, ültetőfúrók és gyomlálók - Hatékony talajmunka profi módon

Ha talajmunkáról van szó, nincs szükség kompromisszumokra. Válogasson kínálatunkból, és találja meg a megfelelő eszközöket a gyors és hatékony talajelőkészítéshez. 

Vásároljon most a Parasztpláza Kerti Szerszámok kategóriájában, és tegyük együtt szebbé és gondtalanabbá kertészkedést!


Kerti szerszámok a gondos munkához

A kertünk törődést igényel. Ahhoz, hogy szép legyen, el kell végeznünk az olyan szükséges feladatokat, mint például a metszés, a komposzt kiszórása, magok elvetése, a termés learatása és így tovább. Ha rendelkezésre állnak a megfelelő minőségű és kialakítású kerti szerszámok, akkor a munkavégzés sokkal gyorsabb és kényelmesebb lehet. Kertészkedés során bármikor szükség lehet arra, hogy egy ágat levágjunk, például amikor szőlőt szüretelünk, vagy meg akarjuk szabadítani a növényeket a felesleges, beteg ágaiktól. Erre a célra lettek kifejlesztve a különböző metszőollók. A hagyományos kialakítású változatok mellett olyat is találhat, ami hosszított nyéllel rendelkezik. Ha a magasban lévő ágakat szeretné lenyesni, akkor ezt a típust javasoljuk, hiszen így nem feltétlenül kell létrára másznia, a feladatot a talajon állva is könnyen elvégezheti. A fákat, bokrokat adott esetben nem elég megmetszeni. Ha nem hoznak megfelelő termést, esetleg másik csemetét szeretnénk ültetni helyettük, akkor egy strapabíró, masszív fejsze segítségével egy az egyben ki tudjuk vágni. A daraboláshoz a fűrészek is rendelkezésre állnak a kerti szerszámok sorában. Ezek hagyományosan fix, illetve összecsukható változatban készülnek. Végül, de nem utolsó sorban a talicskákat is a figyelmébe ajánljuk, amik a megbízható, borulásmentes szállításra adnak lehetőséget. A Parasztplázában nemcsak kerti szerszámokat találhat, hanem kiegészítőket, alkatrészeket is. Csak, hogy néhányat említsünk, a metszőolló tok és rugó, a fából készült fejsze ék, az élező szerszám és a különböző pengék, valamint csavarok is szerepelnek a kínálatunkban.

Szűrés