Felco 321 univerzális és szüretelő olló
Felco 321 univerzális és szüretelő olló
6 490 Ft

Felco 321 univerzális és szüretelő olló

  • Szénacél pengék, króm bevonattal és nedvesség elvezetővel
  • Sima tapintású, kényelmes markolat
  • Egyenes, hegyes végű pengeforma a precíz vágás érdekében
  • Gumi ütközéscsillapítók
  • Rozsdamentes acél hajtűrugó a terhelés csökkentése érdekében
  • Dombornyomott acél fogantyúk
  • Könnyű, funkcionális zárás, kesztyűben is
  • Bal- és jobbkezeseknek egyaránt ajánlott
Márka
Felco
Penge hossza
35
6 490 Ft
Részletek

Felco 321 univerzális kerti olló

A 2021-ben bevezetett univerzáls kerti olló fő célja a sokrétű kerti használat, a puha növényi részek vágása. Virág szedéséhez, faiskolai munkához, szőlő nyári ápolásához, szüreteléshez ajánlott. Króm bevonatú pengéje 35 mm, teljesen egyenes a precíz irányítás érdekében.
A Felco legmodernebb univerzális ollóját Svájcban tervezték, de japán gyárban készül. A szénacél pengéje borotvaéles, mégis rugalmas. A penge hosszán a nedvesség elvezetésére szolgáló apró vájat fut végig, amelyet lécsatornának neveznek: ez az innovatív megoldás segít abban, hogy a nedvdús hajtások és szárak elvágásakor kicsorduló ragacsos nedvek ne tapasszák össze a pengéket, hanem elfolyhassanak: a penge a vágáskor önmagát tisztítja meg. Aki már szüretelt ollóval és megtapasztalta, milyen időrabló dolog percenként megállni és törölgetni, mosogatni az ollót, az tudja, mennyit ér ez az apróság.
Az olló markolatának összecsukása nem jár rázkódással, ugyanis a nyelek között puha gumi ütközés csillapítók vannak. Így az ember keze az ezredik záródáskor sem fájdul meg és nem kopnak feleslegesen az ízületei. A kéz izmainak kímélése pedig a rozsdamentes acél rugó feladata, amely épp olyan feszes, hogy stabilan az ember markában maradjon az olló, de ez nem terhel felesleges munkát a nyelek záródásakor az izmokra.
A kerti olló acélból készült markolatát puha és kellemes tapintású műanyag borítás fedi. A nyeleket összefogó zár különlegessége az egyszerűsége mellett az, hogy kesztyűben is könnyedén használható. Jobb- és balkezes használatra is ajánlott olló.
A Felco 321 univerzális kerti ollót annak ajánljuk, aki precíz, prémium és tökéletes kerti ollót szeretne, amivel a lehető legtöbb feladat a lehető legkevesebb kompromisszummal elvégezhető. Használható virágszedésre, szüretelésre és általános háztartási feladatokra is.

Adatok
Teljes hossz
177
Cikkszám
31448
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek