Csíráztatás

19termék 119
19termék 119

Csíráztatás és ehető virágok: Frissesség és különleges ízvilág egyszerre

Üdvözöljük a csíráztatás és ehető virágok világában, ahol az egészséges életmód és az ízletes gasztronómia találkozik! Fedezze fel a természet adta csodákat, és frissítse étkezését a zsenge, élénk ízekkel és tápanyagokkal.

Miért válassza a csíráztatást?

A csíráztatás nem csupán egy trendi gasztronómiai hóbort, hanem egy életmód is, amely egészségesebbé és változatosabbá teheti mindennapi étrendet. A csírák nemcsak gazdag tápanyagtartalmukkal hívják fel magukra a figyelmet, hanem könnyen termeszthetők otthon is, így frissességet és életteli ízeket varázsolhat az étkezéseibe.

Ehető virágok: a konyha művészete

Színes és ízletes, az ehető virágok nem csupán díszítőelemek, hanem egyúttal ízexplosziókat hoznak az étkezésekbe. A konyhaművészet terén ezek a virágok nem csak a szemnek kedveznek, hanem az ízlelőbimbóknak is különleges élményt nyújtanak. Élvezze a friss, virágokkal gazdagított ételeket, és színesítse velük az evést mindennap.

Miért válassza a Parasztpláza kínálatát, ha csíráztatásról és ehető virágokról van szó?

Az oldalunkon megtalálható csírák és ehető virágok minőségi forrásokból származnak. Kínálatunkban olyan válogatott termékek vannak, amelyek nem csak frissek és ízletesek, hanem a legmagasabb tápértékkel rendelkeznek is. Garantáljuk, hogy termékeink segítségével könnyedén belecsempészheti az egészséget és az ízek sokszínűségét mindennapjaiba.

Fedezze fel az egészséget és az ízvilágot velünk!

Csatlakozzon hozzánk a csíráztatás és ehető virágok világában, és lépjen be egy olyan új kulináris kalandba, ahol az egészséges és ízletes élet egyesül. Tekintse meg kínálatunkat, inspirálódjon receptjeinkből, és váljon Ön is az egészséges étkezés és a gasztronómia elkötelezett hívévé!


Bio magok csíranövények és mikrózöldségek készítéséhez

Tél végére jelentkeznek rajtunk a vitaminhiány tünetei. Csíranövények sorozatunkban olyan bio vetőmagokat kínálunk, melyek pár nap alatt kicsíráznak és frissen fogyasztva vitaminbombaként hatnak legyengült szervezetünkre.

Ugyanazokból a bio magokból készíthetünk mikrozöldségeket is 8-18 nap alatt. Ehhez egy 6-8 cm magas tálcára van szükségünk, melyből le tud folyni a felesleges víz. A tálcát megtöltjük 3-5 cm vastag földréteggel. Egyenletesen rászórjuk a magokat, lesimítjuk és megöntözzük, majd vékony (0,5 cm) földréteggel betakarjuk. A mag méretétől függően 1-2 evőkanál vetőmagot szórunk egy 20 x 20 cm nagyságú felületre. A retekmagból többet szórunk, a brokkoli magból pl. kevesebbet, mivel abban kétszer annyi szem található 1 g vetőmagban. A tálcákat tartsuk világos helyen, de ne érje direkt napsütés őket. Kerüljük a túlöntözést, finom permetszerű öntözéssel nedvesítsük be a tálca felületét szükség esetén.

Amikor a csíranövényeknek megjelentek az első igazi levelük ollóval levágjuk a föld felszínén és átöblítés után már fogyaszthatjuk is.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
579 Ft - 3 700 Ft
Forgalmazó
Termékcsalád
Növényfajta
Kiszerelés
Anyag