AL-KO BC 223 B motoros kasza
AL-KO BC 223 B motoros kasza
72 900 Ft

AL-KO BC 223 B motoros kasza

Erőteljes vágás biztonságos használat és csekély súly mellett. Ezt nyújtják az AL-KO benzinmotoros fűkaszák alapmodelljei, ezek a kézreálló, kompakt gépek a „fűnyírás” kategóriában.

Márka
AL-KO
Termékcsalád
Easy
Működési mód
Benzines
Teljesítmény
0,7 kW
72 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek
  • Nagyon könnyű, kézreálló motoros fűkasza a független munkavégzéshez
  • Könnyen induló, 2 ütemű motor berántó zsinórral
  • Biztonságos, pontos használat az állítható Bike-fogantyú és a csípővédő hordszíjnak köszönhetően
  • Damilfejjel és robosztus 3 fogú vágótárcsával
  • Hosszú élettartam a dupla csapágyas tengelynek köszönhetően

AL-KO BC 223 B benzinmotoros kasza – Rugalmas, kompakt megoldás az igényes használathoz

Független munkavégzés, ahol csak akarja: az AL-KO BC 223 B hatékony vágási eredményt garantál a megszokott AL-KO minőségben. A benzinmotoros fűkaszáknak ez az alapmodellje kábel és akkumulátor-töltésre fordított idő nélkül, 41 cm-es (damil) vagy 25 cm ( kés ) vágási szélességgel végzi munkáját a nagyobb kertekben, mezőkön, a hegyoldalon és zegzugos részeken. Használja ezt a fűkaszát ott, ahol fűnyírója már nem boldogul.
A csekély súly, az állítható Bike-fogantyú és a kényelmes, mindig optimális szálhosszt biztosító koppintós száladagolás biztosítja a fűkasza biztonságos és egyszerű kezelését. Kényelmes, ergonomikus munka a csípővédővel ellátott hordszíj révén.

 

AL-KO BC 223 B benzines kasza jellemzői

A könnyen induló, 0,7 kW-os, legújabb generációs 2 ütemű motorral ez a motoros fűkasza egy erős segítőtárs, mely kezdők és hobbi kertészek számára is könnyen és biztonságosan kezelhető. Bármilyen terepet hatékonyan leküzd – dolgozzon akár nagy gyepfelületen, magas fűben, sövény mentén vagy bozótban.
Optimális rugalmaság a cserélhető vágófejnek köszönhetően: A 41 cm vágószélességű damil a 25 cm-es vágótárcsával helyettesíthető – a könnyed hozzáférés érdekében még a bozótban és a vadon élő növényeknél is . A csekély, csupán 5,9 kg-os súly és a könnyű használatot biztosító, ergonomikus kialakítású Bike-fogantyú hatékony munkavégzést és gyors haladást garantál nagy felületeken, de kerítések és falak mentén továbbá speciálisan a lejtőkön is. Könnyű, robosztus alumínium szárral. A koppintós száladagolással vágás közben könnyedén beállítható az optimális szálhossz: koppintsa a damilfejet a talajhoz ( kivéve a kés műveletnél ) .
Független az akku töltési idejétől és az áramtól. A gép jól szállítható személyautóval- a szétszerelhető alumínium szárnak köszönhetően.
Az Ön biztonsága érdekében: a BC 223 B típust ergonomikus formájának, optimális súlyelosztásának, valamint kényelmes markolati elemeinek köszönhetően, még benzinmotorja ellenére is könnyen kezelhetik a hobbi kertészek és a kezdők is.
Megjegyzés: a levágni kívánt terület mérete az adott növényzet milyenségétől függően változó lehet (fűmagasság és -sűrűség, nedvesség mértéke stb.).

 

AL-KO BC 223 B benzines kasza - alternatívák

Ez egy tökéletes termék, ha egy könnyű, kézreálló damilos és a max. rugalmaságú vágótárcsás benzinmotoros kaszát szeretne kertjéhez vagy nagyobb területekhez. A benzinkeverék elkészítéséhez a füstszegény, jól keveredő AL-KO univerzális kétütemű motorolajat (cikksz. 112896) ajánljuk.
Ha könnyű és kedvező árú motoros fűkaszát szeretne damilfejjel, akkor az AL-KO BC 223 L-S típust ajánljuk Önnek. Ha nagyobb területeken és komolyabb terepen nagyobb teljesítmény szükséges, akkor erre az AL-KO benzinmotoros fűkaszák Comfort és Premium termékei a legalkalmasabbak.

Adatok
Gyártói cikkszám
113692
Cikkszám
27278
Technikai adatok
Vágási szélesség (damil) 41 cm
Vágási szélesség kés 25 cm
Szárátmérő 26 mm
Motorhengerek száma 1
Hengerűrtartalom 22 ccm
Motor fajta 2 ütemű
Fordulatszám 9500 óra/perc
"Indításra kész" kapcsoló nincs
Elektromos indítás nem
Easy Start System nem
Automata szivatóval felszerelt Nem
Osztott szár nem
Damil utánállítás koppintós
Nettó súly 5.5 kg
Pótórsó felvétel nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek