AL-KO BC 500 B motoros kasza
AL-KO BC 500 B motoros kasza
99 900 Ft

AL-KO BC 500 B motoros kasza

AL-KO BC 500 B motoros kasza
AL-KO BC 500 B motoros kasza
AL-KO BC 500 B motoros kasza

Tökéletes átfűzés, biztos megvezetés és extra védelem mellett. Erről híresek az AL-KO benzinmotoros kaszái – a rugalmas, erős mindeneseink a „fűnyírás” területén.

Márka
AL-KO
Termékcsalád
Premium
Működési mód
Benzines
Teljesítmény
1,9 kW
99 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek
  • Sokoldalú, különösen könnyű és praktikus motoros kasza a független munkavégzéshez
  • A könnyen indítható 2 ütemű motor és nagyon nagy teljesítménytartalommal, dupla csapágyazású forgattyústengellyel és masszív szöghajtóművel a hosszú élettartamért
  • Fémből készült tanksapka a nagyfokú biztonságért és hosszú élettartamért
  • Pontos vezetés a beállítható, kényelmes kerékpárfogantyún keresztűl. Egységesített működtető elem.
  • Fast&Easy damilfejjel. A vágódamil egyszerűen, a kasza damilfejének kinyitása nélkül befűzhető és feltekerhető.

AL-KO BC 500 B benzines kasza – a rugalmas, extra biztonságot kínáló megoldás

 

Független fűnyírás, ahol Ön szeretné: A BC 500 B típusú AL-KO kasza a jól bevált AL-KO minőségben nyújtott hatékony kaszálási eredmények miatt meggyőző. Vezeték és akkumulátor-feltöltési idők nélkül végzi – választás szerint 41 cm-es (vágódamil) vagy 25 cm-es (kés) vágási szélességben – a munkáját a benzinmotoros kasza a nagyobb méretű kertekben, a réteken, a domboldalakon és bárhol, ahol Ön nem használhatja a fűnyírót, de erőteljes átjutásra van szükség a fűben.
Ahhoz, hogy Ön biztonságosan és fáradtságmentesen tudjon dolgozni, a motoros kasza egy kerékpárfogantyúval van felszerelve. Ez a hordozóhevederrel együtt, ami eloszlatja a súlyt a vállon, a kasza nagyon pontos irányítását teszi lehetővé. Az érintéses automatika folyamatosan optimális damilhosszúságot biztosít (kivéve, ha késsel használja a kaszát).
A masszív, fémből készült tanksapka hosszú élettartamot garantál, és extra hozzájárulást kínál a környezet védelméhez.

 

AL-KO BC 500 B Benzines kasza technikai adatai

A könnyen induló 1,9 kW-os nagyon erős, legújabb generációs 2 ütemű motor révén ezzel a motoros kaszával nagy teljesítményű kaszát birtokol, melyet kezdőként és hobbikertészként is kényelmesen, biztonságosan használhat. Segítségével erősen jut át bármilyen terepen – akár a nagyobb gyepeken, a magas fűben, a sövényeken vagy bozótban.
Sokoldalú a cserélhető vágófej miatt: A 41 cm-es vágási szélességű, kíméletes damilfejet egy pillantás alatt a mellékelt 25 cm-es fémkésre cserélheti – hogy könnyebben átjusson a könnyű és közepesen nehéz terepeken! A kasza egyszerű kezelhetősége és állítható, kettős hordozóhevederje csípővédelemmel hatékony munkavégzést biztosít és gyors nyírási eredményeket garantál a területen, valamint a kerítések és a falak mentén. Az érintéses automatika segítségével könnyen, a fűnyírás alatt beállíthatja a damil optimális hosszúságát úgy, hogy egyszerűen a talajhoz érinti a nyírófejet (kivéve, ha késsel használja a kaszát).
Akkumulátor-töltési időktől és kábelrengetegtől függetlenül – az Ön előnye nagy pázsitokon és félreeső területeken.
Az Ön biztonságáért és a környezetért: az erős benzinmotor ellenére a BC 500 B különösen a hobbikertészek és a kezdők által könnyen és biztonságosan kezelhető, köszönhetően az ergonomikus kialakításnak, az optimális súlyelosztásnak, a kényelmes markolatnak és hordozó elemeknek. A stabil, hosszú élettartamú fém tanksapka véd a károk ellen, és megbízhatóan megakadályozza a benzin kiszivárgását.

 

AL-KO BC 500 B benzines kasza - alternatívák

Tökéletes termék, ha sokoldalú és kényelmes, vágódamillal és fémkéssel használható benzinmotoros kaszát keres, hogy maximális rugalmasságot élvezhessen a kertben és a nagyobb méretű területeken. A benzinkeverék előállításához a kevés füstöt kibocsátó, önkeveredő AL-KO univerzális kétütemű olajat (cikkszám: 112896) ajánljuk.

Adatok
Gyártói cikkszám
113785
Cikkszám
28674
Technikai adatok
Vágási szélesség damil 41 cm
Hengerűrtartalom 50 ccm
Motor fajta 2 ütemű
Fordulatszám óra/perc 9000
Motorhengerek száma 1
Easy Start System nem
"Indításra kész" kapcsoló nincs
Elektromos indítás nem
Automata szivatóval felszerelt igen
Nettó súly 7.8 kg
Damil utánállítás koppintós
Szárátmérő 26 mm
Pótórsó felvétel nem
Osztott szár nem
Vágási szélesség kés 25 cm
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek