Extol Premium körfűrészlap, 185 × 20 mm
Extol Premium körfűrészlap, 185 × 20 mm
4 960 Ft

Extol Premium körfűrészlap, 185 × 20 mm

Extol Premium körfűrészlap, 185 mm

Márka
Extol
Termékcsalád
Premium
Méret
185 mm × 20 mm
Anyag
Edzett hidegen sajtolt acél
4 960 Ft
Részletek

Extol Premium keményfémlapkás körfűrészlap: Kiváló teljesítmény és tartósság

Az Extol Premium keményfémlapkás körfűrészlap ideális választás minden olyan feladathoz, ahol precíz és hatékony vágási teljesítményre van szükség fa és faalapú anyagokhoz. Ezek a keményfém lapkás körfűrészlapok kiváló minőségűek, és kiváló vágási eredményeket nyújtanak a legkülönbözőbb felhasználási területeken.

Jellemzők és specifikációk

  • Méretek: A fűrészlap méretei 185×20mm (lyuk átmérő), és 3,2mm vastagságú. Ezek az optimális méretek a fűrészelési feladatokhoz, biztosítva a precíz és hatékony vágást.
  • Fordulatszám: Maximális 7000 fordulat/perc, amely lehetővé teszi a gyors és hatékony vágást mindenféle fa és faalapú anyag esetén.
  • Anyag: Ezek a keményfém lapkás körfűrészlapok edzett, hidegen sajtolt acélból készülnek, amelyek garantálják a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Felhasználási területek

  • Az Extol Premium körfűrészlap ideális választás minden olyan munkafeladathoz, ahol faanyagokat kell vágni, például fa deszkák, lécanyagok, parketták vagy bútorlapok stb. fűrészelésekor.
  • Kiválóan alkalmazható otthoni műhelyekben, barkácsműhelyekben, építkezéseken vagy bármilyen olyan helyzetben, ahol szükség van prémium minőségű és megbízható fűrészlapra.

Az Extol Premium keményfémlapkás körfűrészlap garantáltan kiváló teljesítményt és tartósságot nyújt minden vágási feladathoz fa és faalapú anyagok esetén. Legyen szó otthoni vagy professzionális felhasználásról, ez a fűrészlap biztosítja a pontos és sima vágást minden körülmények között.

Adatok
Gyártói cikkszám
8803226
Felhasználási terület
Fához és faalapú anyagokhoz ajánlható.
Lapkaszélesség
3,2 mm
Fogosztás sűrűsége (T)
36
Max. fordulatszám
7000 ford/perc
Tárcsa átmérő
185 mm
Tárcsa lyukátmérő
20 mm
Cikkszám
00037
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek