Miranda brokkoli vetőmag, lila
Miranda brokkoli vetőmag, lila
320 Ft

Miranda brokkoli vetőmag, lila

Brassica ol. italica

Középkései fajta, őszi szabadföldi termesztésre alkalmas fajta. Lila rózsája nagy méretű, finomszemcsés, jó minőségű, lila színezetű. Friss fogyasztásra javasoljuk.

Forgalmazó
Rédei Kertimag
Termékcsalád
Delikátesz sorozat
Növényfajta
Brokkoli
Kiszerelés
2 g
320 Ft
Részletek

Napsütötte helyen, tápanyagban gazdag talajon, folyamatos vízellátás mellett biztosítható egyenletes növekedése, csak így várhatunk jó eredményt. Fejlődési zavarok esetén csökött, felhasználhatatlan rózsát növeszt. Hűvös, csapadékos időjárás és nagy páratartalmú levegő a legkedvezőbb számára. A középső fejrészek leszedése után a száron sok oldalhajtás fejlődik, amelyek szintén fogyaszthatók. Nagy melegben az oldalrügyek kihajtása lelassul, ezzel csökken a hozam. Ezt figyelembe véve a késői fajtákat csak júniusban vessük el, hogy szeptember-októberre időzítsük a rózsaképződést.

Tipp: Elsősorban a nyersen vagy párolva fogyasztott csoportinfo hatásos "gyógyszer" a rákos folyamat lassítására, illetve kialakulásának megelőzésére. Vigyázzunk az előfőzésével, mert a karfiollal ellentétben hajlamos a túlfövésre, tehát széteshet.

magszám/ gramm vetőmagigény g/10nm vetésidő szabadföldi termesztéshez vetésmélység cm sor- és tőtávolság cm csírázási nap
20-22C fokon
450 3-5 III-IV. hónap 1 40-70 7-10 nap
Adatok
Cikkszám
01-618003-18
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!