Tálcás itatópalack tartó
Tálcás itatópalack tartó
1 690 Ft

Tálcás itatópalack tartó

Tálcás itatópalack tartó
Tálcás itatópalack tartó

Itatópalack tartó, műanyag tálcás

Anyag
Műanyag + horganyzott acél
1 690 Ft
Részletek

Kényelem kisállatoknak: tálcás itatópalack tartó

Tegye kényelmessé kisállatai itatását a Tálcás itatópalack tartóval. Ez a kifinomult megoldás kombinálja a horganyzott palacktartó és a műanyag tál előnyeit, biztosítva a kényelmes és tiszta itatóvizet.

Főbb jellemzők

  1. Kiváló minőségű anyagok: A horganyzott palacktartó és a műanyag tál kiváló minőségű anyagokból készülnek, biztosítva a tartósságot és a hosszú élettartamot.
  2. Praktikus megoldás: Egyszerű és hatékony, a tartó könnyen kezelhető és tisztítható, kényelmet biztosítva mind az állatnak, mind a gazdának.
  3. Könnyű tölthetőség: A palacktartó könnyen eltávolítható a feltöltéshez, és biztonságosan rögzíti a palackot, minimalizálva az esetleges csepegést.
  4. Átlátszó tál: Az átlátszó műanyag tál lehetővé teszi a vizuális ellenőrzést, hogy mindig láthassa az itatóvíz szintjét.
  5. Univerzális méret: Az itatópalack tartó univerzális mérete lehetővé teszi, hogy különböző méretű palackokat használjon, alkalmazkodva kisállatának igényeihez.

Kényeztető itatás minden napra

Ez a Tálcás itatópalack tartó nem csak praktikus, hanem egyben kényeztető megoldás is. Kényelmeztesse kisállatait egy tiszta és mindig friss itatóval minden nap.

Adatok
Gyártói cikkszám
74306
Cikkszám
10453
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek