Fixsol galvanizált fém leszúró cölöp, 10 db/csomag
Fixsol galvanizált fém leszúró cölöp, 10 db/csomag
650 Ft

Fixsol galvanizált fém leszúró cölöp, 10 db/csomag

Fixsol galvanizált fém leszúró cölöp, 10 db/csomag
Fixsol galvanizált fém leszúró cölöp, 10 db/csomag

Fixsol galvanizált fém leszúró cölöp

Szín
Fém
Méret
17 x 35 cm
Kiszerelés
10 db/csomag
Anyag
Galvanizált fém
650 Ft
Részletek

Fixsol galvanizált fém leszúró

A Fixsol u-alakú fém cölöp egy sokoldalú és tartós megoldás különféle kerti munkákhoz, legyen szó vakondháló, talajtakaró, madárháló vagy egyéb fólia talajhoz való rögzítéséről. A 17 x 3,5 cm méretű, U alakú, fém színű tüskék kifejezetten arra lettek tervezve, hogy biztosan rögzítsék a kerti elemeket a talajhoz, így megakadályozva azok elmozdulását vagy felszakadását.

Főbb jellemzők

  • Sokoldalú felhasználás: Ez a rögzítő cölöp ideális választás különböző kerti anyagok, mint például vakondhálók, talajtakarók, madárhálók vagy más típusú fóliák rögzítésére. Az U alakú kialakítás lehetővé teszi, hogy a cölöpök szorosan tartsák az anyagot, megakadályozva annak elmozdulását még erősebb szélben is.
  • Egyszerű használat: A Fixsol leszúró cölöpök használata rendkívül egyszerű. Puha talaj esetén kézzel is könnyedén leszúrhatók, de ha a talaj keményebb, javasoljuk egy gumikalapács használatát a könnyebb rögzítés érdekében. A megfelelő stabilitás érdekében a cölöpök fél méterenkénti elhelyezése ajánlott.
  • Tartós és megbízható: A cölöpök galvanizált fémből készültek, amely nemcsak rendkívül strapabíró, de ellenáll a rozsdásodásnak és az időjárás viszontagságainak is. Ez a hosszú élettartamot garantálja, így biztos lehet benne, hogy a rögzítései hosszú távon is biztonságban lesznek.
  • Kompakt kiszerelés: A csomag 10 darab cölöpöt tartalmaz, amely elegendő lehet kisebb kerti projektekhez vagy nagyobb területek rögzítéséhez is. A cölöpök mérete (17 x 3,5 cm) ideális a legtöbb kerti anyag biztos rögzítéséhez.

Miért válassza a Fixsol galvanizált fém leszúró cölöpöt?

A Fixsol cölöpök nem csupán funkcionálisak, hanem esztétikusak is, köszönhetően a fém színüknek, amely természetes módon illeszkedik a kerti környezethez. Ez a termék ideális választás mindazok számára, akik hosszú távú, megbízható megoldást keresnek kertjük rendezettségének fenntartásához.

Adatok
Gyártói cikkszám
140503
Cikkszám
21031
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!