Felco 6 metszőolló
Felco 6 metszőolló
19 990 Ft

Felco 6 metszőolló

Felco 6 metszőolló
Felco 6 metszőolló
Felco 6 metszőolló
  • Ergonómikus modell.
  • Könnyű és kompakt modell közepes méretű kezekhez.
  • Csúcsos kialakítású vágófej.
Márka
Felco
19 990 Ft
Parasztpláza
Részletek

Adatok
Gyártói cikkszám
020-FELCO 6
Egyéb jellemző
Közepes méretű kezekhez ajánlott
Cikkszám
12640
Metszőollók karbantartása
A metszőollók titka nemcsak a kiváló minőségű anyagokban rejlik, hanem a rendszeres karbantartásnak és gondozásnak is. Az alábbi tippek segítségével megőrizheti az olló, kiváló állapotát:
  1. Tisztítás: Használat után mindig tisztítsa meg az ollót, távolítsa el a növényi maradványokat és a szennyeződéseket. Használjon enyhén szappanos vizet és egy puha kefével távolítsa el a lerakódásokat. Ne felejtse el alaposan megszárítani az ollót, mielőtt eltenné.
  2. Olvadó anyagok eltávolítása: Ha az olló, pengéi ragaszkodnak az olvadó anyagokhoz, például ragadós gyanta vagy gyanta, használjon speciális olajos oldószereket vagy zsírtalanító szereket az eltávolításhoz. Ügyeljen arra, hogy alaposan öblítse le az ollót, és szárítsa meg utána.
  3. Élek élesítése: Rendszeresen ellenőrizze az olló, éleit, és szükség esetén élesítse őket. Használjon élesítőkövet vagy élezővágót az élek megélesítéséhez, hogy biztosítsa a tiszta és precíz metszést.
  4. Kenés: Időnként kenje meg az olló, mozgó alkatrészeit, például a csuklópontokat és az élek környékét. Használjon olajat vagy kenőanyagot, hogy megelőzze a rozsdásodást és a kopást. 
  5. Tárolás: Amikor az ollót nem használja, tárolja száraz helyen és védje a nedvességtől és a korróziótól. Használjon fedett tárolóeszközt vagy zsákvásznat az olló, védelmére.
A rendszeres karbantartás és gondozás segít megőrizni a metszőolló optimális állapotát és teljesítményét, így hosszú évekig élvezheti annak hatékonyságát és megbízhatóságát.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!