Calabrese brokkoli vetőmag
Calabrese brokkoli vetőmag
280 Ft

Calabrese brokkoli vetőmag

Brassica ol. italica 

Korai, bőtermő szabadföldi fajta! Rózsája középzöld. A főrózsa leszedése után oldalrózsákat fejleszt, melyek folyamatosan szedhetők, de amelyeknek a mérete már lényegesen kisebb. 

Forgalmazó
Rédei Kertimag
Növényfajta
Brokkoli
Kiszerelés
2 g
280 Ft
Részletek

Rendszeres öntözést igényel. Friss fogyasztásra, mélyhűtésre kiválóan alkalmas.

Napsütötte helyen, tápanyagban gazdag talajon, folyamatos vízellátás mellett biztosítható egyenletes növekedése, csak így várhatunk jó eredményt. Fejlődési zavarok esetén csökött, felhasználhatatlan rózsát növeszt. Hűvös, csapadékos időjárás és nagy páratartalmú levegő a legkedvezőbb számára. A középső fejrészek leszedése után a száron sok oldalhajtás fejlődik, amelyek szintén fogyaszthatók. Nagy melegben az oldalrügyek kihajtása lelassul, ezzel csökken a hozam. Ezt figyelembe véve a késői fajtákat csak júniusban vessük el, hogy szeptember-októberre időzítsük a rózsaképződést.

Tipp: Elsősorban a nyersen vagy párolva fogyasztott csoportinfo hatásos "gyógyszer" a rákos folyamat lassítására, illetve kialakulásának megelőzésére. Vigyázzunk az előfőzésével, mert a karfiollal ellentétben hajlamos a túlfövésre, tehát széteshet.

Adatok
Cikkszám
01-618002-18
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!