Bor- és cefreélesztő tápsó, 100g

Bor- és cefreélesztő tápsó, 100 g

(diammónium-foszfát (>50%) - ammónium-szulfát (>10%) - thiamin-hidroklorid (B-vitamin)) - por

Kiszerelés
100 g
790 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Felhasználás

A tápsó az erjesztés fontos aktiváló szere. A tápsó B vitaminból, ammónium-foszfátból és ammónium-szulfátból áll, melyekből az erjesztéskor nitrogén szabadul fel, ami fontos tápláléka az élesztősejteknek. Az élesztő használatűval jobb minőségű bort kapunk, az erjedés már az első napokon is szabályosan folyik. MInden musthoz ajánlatos a használata, különösen az éretlen, a szürkerothadásos szőlő mustjához, valamint  az erősen tisztított mustokhoz.

Adatok
Adagolás
20-30 g/hl
Mihez ajánlott
minden musthoz
Cikkszám
11827
Alkalmazás és adagolás
Lásd a csomagoláson.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen, szorosan lezárt zsákban átroljuk.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!