AL-KO SUB 6500 merülő szivattyú
AL-KO SUB 6500 merülő szivattyú
26 900 Ft 
24 900 Ft

AL-KO SUB 6500 merülő szivattyú

AL-KO SUB 6500 merülő szivattyú
AL-KO SUB 6500 merülő szivattyú

Merülő szivattyú tiszta vizes használathoz

Az AL-KO búvárszivattyúval hatékonyan megoldható az esővíztárolók/hordók, ciszternák, tavak vagy uszodák vízelvezetése.

Márka
AL-KO
Teljesítmény
0,25 kW
7
26 900 Ft 
24 900 Ft
Kezdete: 2024.06.12   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 7
Megtakarítás 2 000 Ft
Részletek
  • Robusztus, 250 watt teljesítményű búvárszivattyú tiszta vízhez
  • Horizontális vízszívás kb. 25 mm-ig lehetséges
  • Úszó kapcsolóval - a szivattyúzás automatikusan elindul
  • Erős szivattyúzási teljesítmény: maximum 6500 l/óra és maximum 6 m magasság
  • 10 m-es kábel a csomagban

 

Próbálja ki tiszta vízhez használt búvárszivattyúink maximális rugalmasságát alacsony áron: A beömlő nyílásoknak köszönhetően nagy vízmennyiség gyors kiszivattyúzása és horizontális szivattyúzás lehetséges kb. 25 mm-ig. Ez azt jelenti, hogy a szivattyúzást követően rögtön megkezdheti a takarítást kis ráfordítással - ezzel rengeteg időt lehet megtakarítani, ha piszkos medencét, pincét vagy tartályt szeretne megtisztítani.

A Sub 6500 Classic tiszta vízhez használt búvárszivattyú alacsony áron érhető el a vízelvezető szivattyúk kínálatában: A tipikus alkalmazások, medencékben vagy esőhordókban történő használat mellett, alkalmas mosókonyhák vagy pincék kiszivattyúzására, valamint vízelvezető rendszereknél és aknákban is bevethető. Az AL-KO egy teljes egészében minőségi terméket kínál Önnek: hosszú élettartama és kifinomult szivattyú-technológiája révén vonzó ajánlat - és emellett kedvező áron elérhető.

 

A SUB 6500 Classic merülő szivattyú (tiszta vízhez) műszaki adatai

A praktikus integrált hordozófogantyúnak és a mindössze 4 kg körüli alacsony súlynak köszönhetően a tiszta víz szivattyú mozgatható módon vagy helyben is használható a víz eltávolításához. Kompakt méreteinek (21,3 x 15,0 x 27,4 cm), illetve a rendkívül tartós műanyag háznak és a hosszú élettartamú szivattyúmotornak köszönhetően ideális medencék vagy esővíztartályok szivattyúzására is.

A szabadon állítható szintkapcsolóval a szivattyú be- és kikapcsolásának kapcsolási pontjai gyorsan és egyszerűen beállíthatók különböző magasságokra. 250 wattos teljesítményével és 6500 l/óráig terjedő sebességével a kiszivattyúzás és az átvitel nagyon rövid idő alatt megvalósul. A SUB 6500 Classic tiszta vízhez használt búvárszivattyú úszókapcsolóval van felszerelve, és az automatikus szintszabályozásnak köszönhetően automatikusan elindítja a szivattyúzási folyamatot. Legfeljebb 5 méteres mélységig tud lemerülni. A szivattyú kimenete 1,25 hüvelyk, ami körülbelül 41,9 mm-nek felel meg. A 90° fokos könyökcsatlakozás univerzális csatlakozódarabbal és kombinált csatlakozósapkával rendelkezik, amelyek segítségével az összes kereskedelemben kapható tömlőméret csatlakoztatható.

Megjegyzés: A búvárszivattyú nem alkalmas ivóvíz esetén történő használathoz, csak ipari víz és 35 °C alatti klórtartalmú víz esetén (úszómedencéknél). Nem használható sós vízben, agresszív vegyszerekkel szennyezett vagy homokot tartalmazó vízben sem.

 

AL-KO SUB 6500 Classic merülő szivattyú (tiszta vízhez) - alternatívák

Az AL-KO búvárszivattyúval hatékonyan megoldható az esővíztárolók/hordók, ciszternák, tavak vagy uszodák vízelvezetése.

Más alternatívákat keres? Nálunk megtalálja: számos más, magasabb teljesítményű, tiszta vízhez használt búvárszivattyút forgalmazunk, mint például az AL-KO SUB 10000 DS Comfort tiszta vízhez használt búvárszivattyú vagy az AL-KO SUB 12000 DS Comfort tiszta vízhez használt búvárszivattyú.

Adatok
Gyártói cikkszám
112820
Cikkszám
08075
Technikai adatok
Max. emelési magasság 6 m
Termékvonal Easy
Max. szállítási mennyiség 6500 l/h
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nyomóvezeték átmérője G1 1/4" (41,9 mm)
Nettó súly 4 kg
Szállítási magasság 0m max. 6500 l/p
Max. merülési mélység 5 m
Felület szívás 25 mm
Vezetékhossz 10 m/td
Max. nyomás 0.6 bar
Max. szemcseméret 5 mm
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!