AL-KO SUB 13000 merülő szivattyú
AL-KO SUB 13000 merülő szivattyú
49 900 Ft

AL-KO SUB 13000 merülő szivattyú

Az AL-KO SUB 13000 DS Premium búvárszivattyúval a medencék, ciszternák, kutak vagy elárasztott pincék, sőt a keskeny aknák vízelvezetése is gyerekjáték.

Márka
AL-KO
Termékcsalád
Premium
Teljesítmény
0,65 kW
49 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek
  • Robusztus, 650 watt teljesítményű prémium minőségű búvárszivattyú
  • A szabadalmaztatott állítható szivattyútalpnak köszönhetően rendkívüli mértékű felület szivattyúzás kb. 3 mm-ig
  • Beépített úszó kapcsolóval - kis helyet foglal
  • Erős szivattyúzási teljesítmény: maximum 10500 l/óra és maximum 8 méter vízszint
  • Kényelmes váltás az automatikus és a kézi működés között

Búvárszivattyú tiszta víz szivattyúzásához

Szinte az utolsó cseppig - így jellemezhetnénk ezt a tiszta vízhez használt búvárszivattyút: A beömlőnyílásoknak köszönhetően nagy mennyiségű vizet lehet gyorsan kiszivattyúzni, és a szabadalmaztatott állítható szivattyútalpnak köszönhetően horizontális szívással kb. 3 mm-ig lehetséges a szivattyúzás. Ez azt jelenti, hogy a kiszivattyúzás után minden további erőfeszítés nélkül el lehet kezdeni a takarítást - ezzel rengeteg időt lehet spórolni, ha egy piszkos medencét, pincét vagy ciszternát szeretne megtisztítani.

A szivattyú kiemelkedő tulajdonsága: Az integrált szintkapcsolónak köszönhetően a SUB 13000 DS Premium ideális keskeny aknákban történő használatra. Ezenkívül könnyen lehet váltani az automatikus és a kézi működtetés között. A kapcsolási pozíciók egyénileg könnyen beállíthatók. Ez a merülő szivattyú a lapos szívású tiszta vízelvezető szivattyúk világában a felsőbb osztályba tartozik: az AL-KO minőségi terméke, amely tartósságával és kifinomult szivattyútechnikájával lenyűgözi a vásárlót.
 

A SUB 13000 DS Premium műszaki adatai

A praktikus integrált hordozófogantyúnak és a mindössze 6 kg körüli alacsony súlynak köszönhetően a tiszta víz szivattyú mozgatható módon vagy helyben is használható a víz eltávolításához. Kompakt méreteinek (22,7 x 19,0 x 31,0 cm), illetve a rendkívül tartós műanyag háznak és a hosszú élettartamú szivattyúmotornak köszönhetően ideális tavak vagy esővíztartályok szivattyúzására is.
A szabadon állítható szintkapcsolóval a szivattyú be- és kikapcsolásának kapcsolási pontjai gyorsan és egyszerűen beállíthatók különböző magasságokra. 650 wattos teljesítményével és 10500 l/óráig terjedő sebességével a kiszivattyúzás és az átvitel nagyon rövid idő alatt megvalósul. A SUB 13000 DS Premium tiszta vízhez használt búvárszivattyú úszókapcsolóval van felszerelve, és az automatikus szintszabályozásnak köszönhetően automatikusan elindítja a szivattyúzást. Ezenkívül kényelmes váltást tesz lehetővé az automatikus és a manuális folyamatos működés között. Legfeljebb 5 méteres mélységig tud lemerülni. Akár 8 méteres emelőmagassággal is megbirkózik. A szivattyú kimenete 1,25 coll, ami körülbelül 41,9 mm-nek felel meg. A 90° fokos könyökcsatlakozás univerzális csatlakozódarabbal és kombinált csatlakozósapkával rendelkezik, amelyek segítségével az összes kereskedelemben kapható tömlőméret csatlakoztatható.

Megjegyzés: A búvárszivattyú nem alkalmas ivóvíz esetén történő használathoz, csak ipari víz és 35 °C alatti klór tartalmú víz esetén (úszómedencéknél). Nem használható sós vízben, agresszív vegyszerekkel szennyezett vagy homokot tartalmazó vízben sem.
 

AL-KO SUB 13000 DS Premium tisztavíz – búvárszivattyú vásárlása és alternatívák

 

Az AL-KO búvárszivattyúval hatékonyan megoldható az esővíztárolók/hordók, ciszternák, tavak vagy uszodák vízelvezetése.
Más alternatívákat keres? Nálunk megtalálja: számos más, magasabb teljesítményű, tiszta vízhez használt búvárszivattyút forgalmazunk, mint például az AL-KO SUB 6500 Classic tiszta vízhez használt búvárszivattyú vagy az AL-KO SUB 12000 DS Comfort tiszta vízhez használt búvárszivattyú.

Teszt győztes

Az AllesBeste.de az AL-KO SUB 13000 DS búvárszivattyút választotta a legjobb búvárszivattyúnak a 9 különböző búvárszivattyúval végzett teszt eredményeként:

"A legjobb búvárszivattyú számunkra az AL-KO SUB 13000 DS bizonyult. Rendkívül gyorsan szivattyúzza ki a medencéből a vizet, és viszonylag keskeny is, ezért nagyon jól illeszkedik keskeny aknákba. Az olcsóbb modelleknél jobb minőséget képvisel, és csak két milliméter magas maradék vizet hagy maga után. Az úszó beépített, a be- és kikapcsolás a vízszintnek megfelelően állítható. "

Adatok
Gyártói cikkszám
112829
Cikkszám
04683
Technikai adatok
Max. emelési magasság 8 m
Max. szállítási mennyiség 10500 l/h
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nyomóvezeték átmérője G1 1/4" (41,9 mm)
Max. szemcseméret 2 mm
Felület szívás 3 mm
Vezetékhossz 10 m
Maximális emelőmagasság (8m) 10500 l/h
Max. merülési mélység 5 m
Nettó súly 6 kg
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!