AL-KO Sub 12000 DS merülő szivattyú
AL-KO Sub 12000 DS merülő szivattyú
21 567 Ft 
29 900 Ft

AL-KO Sub 12000 DS merülő szivattyú

AL-KO Sub 12000 DS merülő szivattyú
AL-KO Sub 12000 DS merülő szivattyú

Az AL-KO SUB 12000 DS Comfort búvárszivattyúval a medencék, ciszternák, kutak vagy elárasztott pincék különösen alapos vízelvezetése már nem jelent problémát.

Márka
AL-KO
Termékcsalád
Comfort
Teljesítmény
0,55 kW
21 567 Ft 
29 900 Ft
Kezdete: 2024.04.19   A készlet erejéig!
Részletek
  • Robusztus, 550 watt teljesítményű búvárszivattyú tiszta vízhez
  • A szabadalmaztatott állítható szivattyútalpnak köszönhetően rendkívüli mértékű felület szivattyúzás kb. 3 mm-ig
  • Úszó kapcsolóval - a szivattyúzás automatikusan elindul
  • Erős szivattyúzási teljesítmény: maximum 9500 l/óra és maximum 8 méter emelőmagasság
  • 10 m-es kábel a csomagban

 

Búvárszivattyú tiszta víz szivattyúzásához

Szinte az utolsó cseppig - így jellemezhetnénk ezt a tiszta vízhez használt búvárszivattyút: A beömlőnyílásnak köszönhetően nagy mennyiségű vizet lehet gyorsan kiszivattyúzni, és a szabadalmaztatott állítható szivattyútalp segítségével felületszívással kb. 3 mm-ig lehetséges a szivattyúzás. Ez azt jelenti, hogy a kiszivattyúzás után minden további erőfeszítés nélkül el lehet kezdeni a takarítást - ezzel rengeteg időt lehet spórolni, ha medencét, pincét vagy ciszternát szeretne megtisztítani.

A SUB 12000 DS Comfort búvárszivattyú a leginkább horizontális munkavégzésű vízelvezető szivattyúk középosztályának modelljei közé tartozik. Maximálisan minőségi termék az AL-KO-tól, hosszú élettartama és kifinomult szivattyú-technológiája révén vonzó ajánlat - és emellett kedvező áron elérhető.

A SUB 12000 DS Comfort búvárszivattyú jellemzői

A praktikus integrált hordozófogantyúnak és a mindössze 5,8 kg körüli alacsony súlynak köszönhetően a tiszta víz szivattyú mozgatható módon vagy helyben is használható a víz eltávolításához. Kompakt méreteinek (18,7 x 19,0 x 29,3 cm), illetve a rendkívül tartós műanyag háznak és a hosszú élettartamú szivattyúmotornak köszönhetően ideális medencék vagy esővíztartályok szivattyúzására is.

A szabadon állítható szintkapcsolóval a szivattyú be- és kikapcsolásának kapcsolási pontjai gyorsan és egyszerűen beállíthatók különböző magasságokra. 550 wattos teljesítményével és 9500 l/óráig terjedő sebességével a kiszivattyúzás és az átvitel nagyon rövid idő alatt megvalósul. A SUB 12000 DS Comfort tiszta vízhez használt búvárszivattyú úszókapcsolóval van felszerelve, és az automatikus szintszabályozásnak köszönhetően automatikusan elindítja a szivattyúzási folyamatot. Legfeljebb 5 méteres mélységig tud lemerülni. 8 méteres vízszintig nagyobb mélységekkel is megbirkózik. A szivattyú kimenete 1,25 hüvelyk, ami körülbelül 41,9 mm-nek felel meg. A 90° fokos könyökcsatlakozás univerzális csatlakozódarabbal és kombinált csatlakozósapkával rendelkezik, amelyek segítségével az összes kereskedelemben kapható tömlőméret csatlakoztatható.
Megjegyzés: A búvárszivattyú nem alkalmas ivóvíz esetén történő használathoz, csak ipari víz és 35 °C alatti klórtartalmú víz esetén (úszómedencéknél). Nem használható sós vízben, agresszív vegyszerekkel szennyezett vagy homokot tartalmazó vízben sem.

AL-KO SUB 12000 DS Comfort búvárszivattyú (tiszta vízhez) - alternatívák

Az AL-KO búvárszivattyúval hatékonyan megoldható az esővíztárolók/hordók, ciszternák, tavak vagy uszodák vízelvezetése.

Más alternatívákat keres? Nálunk megtalálja: számos más, magasabb teljesítményű, tiszta vízhez használt búvárszivattyút forgalmazunk, mint például az AL-KO SUB 6500 Classic tiszta vízhez használt búvárszivattyú vagy az AL-KO SUB 10000 DS Comfort tiszta vízhez használt búvárszivattyú illetve a kényelmesebb és nagyobb teljesítményű AL-KO SUB 13000 DS Premium búvárszivattyú tiszta vízhez.

 

Az Ön előnyei

Nemes belső értékek

Az AL-KO merülő szivattyúk különösen hosszú élettartamát és megbízhatóságát strapabíró rozsdamentes acél tengely, karbantartásmentes golyóscsapágy, ellenálló háromlépcsős tömítés és masszív ház garantálja.

Nemes belső értékek

Univerzális méret

Az univerzális csatlakozóidomnak köszönhetően minden kereskedelemben kapható méretű tömlő felszerelhető. A szivattyú felső részének kiömlőnyílása az optimális hűtésről is gondoskodik felületszívás üzemmódban.

Univerzális méret

Optimális szintszabályozás

Az úszókapcsoló szabadon beállítható, pozícionáló tartójával gyorsan beállíthatók a szivattyú be- és kikapcsolási pontjai különböző szintmagasságokban.

Optimális szintszabályozás

Szivattyúzás mesterfokon

A megfelelő DS merülő szivattyú modell kiválasztása feladja a leckét. Az állítható szivattyúlábnak és a nagyméretű beömlőnyílásoknak köszönhetően ugyanis egyaránt ki tudunk szivattyúzni nagy vízmennyiséget és kb. 3 mm-es felületszintig felületszívást is alkalmazhatunk.

Szivattyúzás mesterfokon

Adatok
Gyártói cikkszám
112824
Cikkszám
10704
Technikai adatok
Max. emelési magasság 8 m
Max. szállítási mennyiség 9500 l/h
Max. merülési mélység  5 m
Felület szívás 3 mm
Max. szemcseméret  3 mm
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nyomóvezeték átmérője G1 1/4" (41,9 mm)
Nettó súly 6.3 kg
Vezetékhossz 10 m
Szállítási magasság 0m Max  9500 l/h
Max.nyomás 0.8 bar
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!