AL-KO GTE 550 Premium szegélynyíró
AL-KO GTE 550 Premium szegélynyíró
29 900 Ft

AL-KO GTE 550 Premium szegélynyíró

Csendesen és kipufogógázok nélkül az AL-KO elektromos szegélynyírókkal, a sokoldalú és precíziós szegélynyíróval minden fűszegélyhez és -sarokhoz.

Márka
AL-KO
Termékcsalád
Comfort
Működési mód
Hálózati hajtás (elektromos)
Teljesítmény
0,55 kW
Vágási szélesség
300 mm
29 900 Ft
Részletek
  • Erőteljes teljesítmény, a károsanyag-kibocsátás mentes vágásért
  • Precíz munkavégzés forgatható/dönthető vágófejjel
  • Biztonságos kezelés a tökéletes egyensúlynak köszönhetően
  • Állítható dőlésszögű nyírófejjel és növényvédő kengyellel
  • Csendes munkavégzés a lakott területeken a nap bármely szakában
  • Tartalék damilfejjel

 

AL-KO GTE 550 Premium szegélynyíró – a megoldás az igényes kertbarátok számára

Könnyű, kézre álló és robusztus, amilyennek szeretné: az AL-KO GTE 550 tökéletes fűnyírási eredményeket biztosít, bevált AL-KO minőségben. Az AL-KO "nagy" elektromos szegélynyíró csendesen és kipufogógázok nélkül teszi a dolgát. Az erőteljes villanymotor és az ergonomikusan kialakított teleszkópos alumínium szár optimális súlyelosztással, valamint az állítható dőlésszögű nyírófejjel és növényvédő kengyellel nagyon egyszerűvé teszi a munkát. Különlegessége a rugalmasan forgatható és dönthető nyírófej a precíz vágás érdekében.

Az AL-KO GTE 550 Premium szegélynyíró adatai

Az 550 wattos villanymotorral, az ergonomikus teleszkópos alumínium szárral, valamint az állítható dőlésszögű nyírófejjel és növényvédő kengyellel az AL-KO GTE 550 hatékony, robusztus és könnyen használható segítője kerti munkáinak.
A 180 fokban elforgatható és dönthető, 30 cm-es vágásszélességű rugalmas damilfej, valamint a növényvédő rúd ideálissá teszi a készüléket a pázsit szélén, bokrok alatt, padkánál és falaknál történő precíz nyíráshoz. Az 550 wattos villanymotorral felszerelt AL-KO GTE 550 Premium jó munkát végez hosszabb távolságok vagy kisebb pázsitok hatékony nyírásában is.
Könnyedén beállíthatja az optimális damilhosszt munka közben az automatikus adagoló funkcióval, ha egyszerűen megütögeti a vágófejet a talajon. Rugalmas a forgatható fogantyúnak és a vezetőkeréknek köszönhetően.
Ez az AL-KO elektromos szegélynyíró az igényes kerttulajdonosok csúcskategóriás készüléke. A csendes hajtásnak köszönhetően a szomszédokat nem zavarják – a nap bármely szakában vághat, függetlenül a csendes időszakoktól.

 

AL-KO GTE 550 Premium szegélynyíró - alternatívák

Tökéletes termék, ha egy különösen robusztus, rugalmas és rendkívül precíz elektromos szegélynyírót keres.
Ha különösen könnyű és praktikus elektromos szegélynyírót keres kis területekhez, akkor az AL-KO GTE 350-et ajánljuk. Az AL-KO BC 1000 E és BC 1200 E elektromos bozótvágók nehéz körülmények között, magas fűvel, bokrokkal vagy ágakkal való használatra alkalmasak.

Adatok
Gyártói cikkszám
112926
Cikkszám
11060
Technikai adatok
Pótórsó felvétel igen
Damil utánállítás koppintós
Osztott szár nem
Teleszkópos kar igen
Forgatható vágófej igen
Nettó súly kg 3 kg
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek