AL-KO BC 223 L-S motoros kasza
AL-KO BC 223 L-S motoros kasza
64 900 Ft

AL-KO BC 223 L-S motoros kasza

AL-KO BC 223 L-S motoros kasza
AL-KO BC 223 L-S motoros kasza
AL-KO BC 223 L-S motoros kasza

AL-KO BC 223 L-S motoros kasza

Erőteljes vágás biztonságos használat és csekély súly mellett. Ezt nyújtják az AL-KO benzinmotoros fűkaszák alapmodelljei, ezek a kézreálló, kompakt gépek a „fűnyírás” kategóriában.

Márka
AL-KO
Termékcsalád
Easy
Működési mód
Benzines
Teljesítmény
0,7 kW
64 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

 

  • Nagyon könnyű, kézreálló motoros fűkasza a független munkavégzéshez
  • Könnyen induló, 2 ütemű motor berántó zsinórral
  • Biztonságos, kellemes használat az ütközővel rendelkező, íves fogantyúnak köszönhetően (Loop)
  • Kényelmes száladagolás koppintó-automatikával, egyszerű szállítás és tárolás a szétszedhető szárnak köszönhetően
  • Hosszú élettartam a dupla csapágyas tengely révén

AL-KO BC 223 L-S benzinmotoros kasza – Kompakt megoldás a mobil használathoz

Független munkavégzés, ahol csak akarja: az AL-KO BC 223 L-S hatékony vágási eredményt garantál a megszokott AL-KO minőségben. Ideális a bozót és a fű kitisztításához , továbbá a falak, kerítések és más akadályok mentén történő kaszáláshoz. A benzinmotoros fűkaszáknak ez az alapmodellje kábel és akkumulátor-töltésre fordított idő nélkül, 41 cm-es (damil) vágási szélességgel végzi munkáját a nagyobb kertekben, mezőn és a hegyoldalon is. Használja ezt a fűkaszát ott, ahol fűnyírója már nem boldogul. A csekély súly, az állítható, kényelmes kialakítású, ívelt kiegészítő fogantyú (L-fogantyú/Loop) és a kényelmes, mindig optimális szálhosszt biztosító koppintós száladagolás biztosítja a fűkasza biztonságos és egyszerű kezelését.


Egy további plusz a szétszerelhető szár, ami egyszerűvé teszi a gép tárolását és a szállítást.

 

AL-KO BC 223 L-S benzines kasza leírása

A könnyen induló, 0,7 kW-os, legújabb generációs 2 ütemű motorral ez a motoros fűkasza egy erős segítőtárs, mely kezdők és hobbi kertészek számára is könnyen és biztonságosan kezelhető. Súlyoptimalizált, osztott alumínium szárral.
A 41 cm vágási szélességű damilfej, a csekély, csupán 5 kg-os súly és a könnyű használatot biztosító, ergonomikus kialakítású, kellemesen puha fogantyú hatékony munkavégzést és gyors haladást garantál nagy felületeken, de kerítések és falak mentén is. A koppintós száladagolással vágás közben könnyedén beállítható az optimális szálhossz: koppintsa a damilfejet a talajhoz.
Független az akku töltési idejétől és az áramtól. A gép jól szállítható személyautóval- a szétszerelhető alumínium szárnak köszönhetően.

 

Ez egy tökéletes termék, ha egy könnyű, kézreálló és szétszerelhető, damilos benzinmotoros kaszát szeretne kertjéhez vagy nagyobb területekhez. A benzinkeverék elkészítéséhez a füstszegény, jól keveredő AL-KO univerzális kétütemű motorolajat (cikksz. 112896) ajánljuk.
Ha fém vágókéses motoros kaszát keres a nehezen hozzáférhető területeken történő pontos munkavégzéshez, akkor Önnek az AL-KO BC 223 B típust ajánljuk. Ha nagyobb területeken és nehezebb terepen nagyobb teljesítmény szükséges, akkor erre az AL-KO benzinmotoros fűkaszák Comfort és Premium termékei a legalkalmasabbak.

Adatok
Gyártói cikkszám
113691
Cikkszám
28937
Technikai adatok
Vágási szélesség damil 41 cm
Hengerűrtartalom 22 ccm
Motor fajta 2 ütemű
Fordulatszám 9500 óra/perc
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás nem
"Indításra kész" kapcsoló nincs
Easy Start System nem
Automata szivatóval felszerelt Nem
Szárátmérő 26 mm
Nettó súly 5.1 kg
Damil utánállítás koppintós
Pótorsó felvétel nem
Osztott szár igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek