Extol Craft körfűrészlap, 400 x 30 mm

Extol Craft körfűrészlap fához, 400 x 30 mm

Figyelem! A kép illusztráció! A képen látható termék paraméterek eltérhetnek a valóságtól! Kérjük, a termékleírásban található adatokat tekintse mérvadónak!

Márka
Extol
Termékcsalád
Craft
Méret
400 mm × 30 mm
13 200 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Extol Craft keményfémlapkás körfűrészlap: Kiváló vágási teljesítmény és tartósság

Az Extol Craft keményfémlapkás körfűrészlap ideális választás minden olyan feladathoz, ahol precíz és hatékony vágási teljesítményre van szükség fa és faalapú anyagokhoz. A következőkben részletezzük ennek a kiváló minőségű fűrészlapnak a jellemzőit és előnyeit.

Jellemzők és specifikációk

  • Méretek: A fűrészlap méretei 400×30mm (lyuk átmérő), és 2,7 mm vastagságú. Ezek az optimális méretek a fűrészelési feladatokhoz, biztosítva a precíz és hatékony vágást.
  • Fordulatszám: Maximális 8.200 fordulat/perc, amely lehetővé teszi a gyors és hatékony vágást mindenféle fa és faalapú anyag esetén.
  • Anyag: Keményfémlapkás kialakítás, ami kiváló tartósságot és élettartamot biztosít, valamint lehetővé teszi a pontos és sima vágást anélkül, hogy megkarcolná vagy károsítaná a vágott anyagot.

Felhasználási területek

  • Az Extol Craft körfűrészlap ideális választás minden olyan munkafeladathoz, ahol fa vagy faalapú anyagokat kell vágni, például fa deszkák, lécanyagok, parketták vagy bútorlapok stb. fűrészelésekor.
  • Kiválóan alkalmazható otthoni műhelyekben, barkácsműhelyekben, építkezéseken vagy bármilyen olyan helyzetben, ahol szükség van prémium minőségű és megbízható fűrészlapra.

Az Extol Craft keményfémlapkás körfűrészlap garantáltan kiváló teljesítményt és tartósságot nyújt minden vágási feladathoz fa és faalapú anyagok esetén. Legyen szó otthoni vagy professzionális felhasználásról, ez a fűrészlap biztosítja a pontos és sima vágást minden körülmények között.

Adatok
Gyártói cikkszám
19122
Felhasználási terület
Fához és faalapú anyagokhoz ajánlható.
Lapkaszélesség
3,8 mm
Fogosztás sűrűsége (T)
60 mm
Max. fordulatszám
3800 ford/perc
Cikkszám
02950
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!