AL-KO TS 400 ECO szennyvíz szivattyú

Hatékony segítség fokozottan szennyezett víz kiszivattyúzásához.

Márka
AL-KO
Termékcsalád
Eco
Teljesítmény
0,4 kW
23 900 Ft
Nincs raktáron
Parasztpláza
Részletek
  • A szennyeződéseket és a vízben lebegő részecskéket tartalmazó víz könnyebb szivattyúzásához, legfeljebb 30 mm szemcsemérettel
  • Korrózióálló, üvegszállal erősített polipropilén ház
  • Úszókapcsolóval van felszerelve az automatikus be- és kikapcsoláshoz
  • Tartalmaz egy 90°-os könyökcsatlakozást és kombinált csatlakozót a különféle tömlőméretek csatlakoztatásához
  • Egyszerű összeszerelés, jó kezelhetőség a visszahúzható fogantyúnak köszönhetően

 

A kompakt és megbízható AL-KO TS 400 ECO szennyvízhez használt búvárszivattyú a nagy szívónyílásnak köszönhetően könnyedén szivattyúzza le a vizet szennyeződésrészecskékkel és akár 30 mm méretű részecskékkel együtt.

A robusztus erőgép: a TS 400 ECO szennyvízszivattyú

Szennyvízszivattyúkat használnak, ha erősen szennyezett folyadékokat kell eltávolítani, pl. súlyos áradás után, vizet szivattyúzni szennyezett tavakból vagy tartályokból, illetve gödrök kiürítésénél. Ilyenkor a víz mellett a szennyező részecskéket is kezelni kell, ami megnövekedett terhelést jelent és nagy teljesítményű motorra van szükség. Jó, ha Önnek AL-KO szivattyúja van.

A TS 400 ECO szennyvízszivattyú műszaki adatai

A praktikus visszahúzható fogantyúnak és a 10 m hosszú tápkábelnek, valamint a mindössze 3,8 kg körüli alacsony súlynak köszönhetően a szennyvízszivattyú mobil módon vagy álló helyzetben is használható a vízleeresztéshez - természetesen tiszta vízhez is. Az AL-KO TS 400 ECO búvárszivattyú jól megbirkózik a vízben található durva szennyeződésekkel is, az extra nagy szívónyílások segítenek ebben. A tiszta és szennyezett, akár 30 mm-es szemcseméretet is tartalmazó folyadékokat gyorsan és biztonságosan kiszivattyúzzák. Erőteljes 400 W teljesítmény és akár 8000 liter/óra szivattyúzási mennyiség mellett a kiszivattyúzás és a vízátemelés nagyon rövid idő alatt megtörténik. Az AL-KO TS 400 ECO búvárszivattyú úszókapcsolóval van felszerelve, és a szintszabályozásnak köszönhetően automatikusan elindítja a szivattyúzási folyamatot.

Az akár 6 méteres szállítási magassággal  is megbirkózik. A szivattyú kimenete 1,25 coll, ami körülbelül 41,9 mm-nek felel meg. A 90°-os könyökcsatlakozás univerzális csatlakozóval van felszerelve és az összes szabványos tömlőméret csatlakoztatható a mellékelt kombinált csatlakozófejjel.

A 90°-os könyök univerzális csatlakozóval rendelkezik, és az összes szabványos tömlőméret csatlakoztatható a mellékelt kombinált csatlakozófejjel.

Tartozékok

A kompakt és megbízható AL-KO TS 400 ECO búvárszivattyú a nagy szívónyílásnak köszönhetően könnyedén szivattyúzza le az akár 30 mm-es szennyeződésrészecskéket tartalmazó vizet is.

Adatok
Gyártói cikkszám
113594
Cikkszám
24076
Technikai adatok
Max. emelési magasság  5 m
Max. szállítási mennyiség  8000 l/h
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nyomóvezeték átmérője G1 1/4" (41,9 mm)
Felület szívás 35 mm
Max. merülési mélység 7 m
Nettó súly 4.5 kg
Vezetékhossz 10 m
Max. szemcseméret 30 mm
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!