Szép környezet, teljesebb élet Nortene termékekkel!

Norty - Te és a kerted

Akit szeret kertészkedni, örömszerzés céljából is sokat tartózkodik növényei között az év egészében, de talán a legkevésbé örömteli kerti munka a hólapátolás után a lombgyűjtés.

Praktikus eszközökkel és proaktív gondolkodással viszont kellemes szabadidős tevékenységgé válik, amikor kiélvezheted az utolsó simogató napsugarakat.

Az ereszcsatorna tisztogatással töltött idődet megspórolhatod a Nortene ereszvédő hálójának beszerzésével, melynek telepítése pofonegyszerű és hosszú távú megoldást nyújt a lehulló falevelek megzabolázására. 6 méteres hálója méretre szabható és a műanyag kapcsokkal gyorsan, hatékonyan felszerelhető.

Miután így terelgetted kerted tetőre hulló leveleit is a talaj felé, összegyűjtésükhöz a Standbag (150 literes és 272 literes) és Greenbag (180literes) NORTENE termékeket használhatod. Standbag-ünk tud többet, mivel megáll a lábán befűzhető merevítőinek köszönhetően.

Hová kerüljön az összegyűjtött lomb? Kész megoldások mellé a Nortene egy olcsóbb és egyszerű megoldást ajánl. Készíts magad komposzt tárolót Nortene akác/bambusz karó vagy műanyag bevonatú acélkarók felhasználásával, melyek köré ponthegesztett vagy fonott drótjainkat, műanyag kerti rácsainkat választhatod. Több rekeszes kialakítással az átforgatás is megoldható.

Kerülj összhangba ősszel is,

TE ÉS A KERTED!”

NORTENE

 


Korábbi híreink:

 

Íratkozzon fel hírlevelünkre!
Megadott adatait adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően kezeljük!
Elfogadott kártyatípusok Borgun