Szállítás, fizetés

Szállítás, fizetés

Fizetési módok:

Személyes átvétel:
Készpénzben a Szolgáltató üzlethelységében vagy a Szolgáltató által megjelölt egyéb helyen történő átvételkor:
Az áru átvételekor történő fizetés választása esetén a Felhasználó a Szolgáltató üzlethelységében vagy a Szolgáltató által megjelölt egyéb helyszínen fizeti meg a termék vételárát készpénzben. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

Fizetés utánvétellel:
Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor.

Fizetés online bankkártyával:
Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi
szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül.


Szállítási költség:

  • 0 - 50.000 Ft között a kiszállítás díja egységesen bruttó 1990 Ft.
  • 50.000 Ft felett a kiszállítás ingyenes.


Amennyiben az ügyfél utánvéttel fizet, az utánvétnek külön díja van: 600 Ft.

Szállítási határidő: 1-3 munkanap. Amennyiben ezt nem tudja Szolgáltató teljesíteni, az ügyfelet értesíti a várható szállítási időpontról.

Amennyiben a webshopban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról.
Felhasználó ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy elállhat a szerződéstől.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítése és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza.
Felhasználó köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el!

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

Amennyiben élni kíván a vásárlástól való elállás jogával, az erre vonatkozó információkat megtekintheti az Általános Szerződési Feltételekben, az ehhez szükséges Elállási nyilatkozat mintát pedig letöltheti tööbbféle formátumban az Elállási nyilatkozat menüpont alatt vagy ITT.


Az ezen az oldalon található információk megfelelnek a jelen webáruház Általános Szerződési Feltételeiben foglaltaknak. További információk: az ÁszF oldalán (letölthető pdf-ben itt).

 

Az adatkezelésre vonatkozó információk megtalálhatóak az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon, valamint letölthető ITT pdf formátumban.

*Az övméret a következőképpen áll elő: (2 x a csomag magassága) + (2 x a csomag szélessége) + (1 x a csomag hosszúsága). Bővebb információ a Szállító oldalán: kalkulátor.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!
Megadott adatait adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően kezeljük!
Elfogadott kártyatípusok Borgun