Rólunk / Kapcsolat

Rólunk / Kapcsolat

Calendula Kft.

Mezőgazdasági bolt, magvas bolt, kertészeti áruház, gazdabolt, vetőmagbolt…
ezek az elnevezések Szegeden összeforrtak a Calendula Kft. nevével.

Cégünk már több mint 20 éve van jelen a szegedi kereskedelmi életben, az Attila utcai vetőmagbolt pedig már legalább 40 éve működik mezőgazdasági boltként. Mint az elnevezések tükrözik, fő profilunk a vetőmagok, a növényvédő szerek, és a kerti gépek, szerszámok árusítása, de áruválasztékunk ennél sokkal gazdagabb.

Igyekszünk vevőink széleskörű igényeit kielégíteni, és a mezőgazdasági feladatokhoz szükséges eszközökön kívül a ház körüli munkához, barkácsoláshoz szükséges árukat is kínálunk. Árukínálatunkat mindig vevőink igényeihez igazítjuk, ezért ez boltonként is eltérő lehet.

Dorozsmai boltunk az ott élőkön kívül - a nagybani piac közelsége miatt - a vidékről bejáró termelők kiszolgálását célozta meg. A Vásárhelyi Pál utcai Mezőgazdasági Áruházunk jó megközelíthetősége miatt, tágas parkolójával a szegedi cégek kedvelt bevásárló helyévé vált. Bartók téri vetőmagboltunk pedig fonott vesszőárujával, ajándék tárgyaival, rattan kisbútoraival szervesen illeszkedik a belvárosi boltok sorába.

Amennyiben fel kívánja velünk venni a kapcsolatot, keressen minket hétköznap 7:30 és 17:00 közt (december 27. és február 28. között hétköznaponként 7:30 és 16:00 között) és szombaton 8:00 és 12:00 között a 06 62 480 978 -as telefonszámon, vagy emailben az info@parasztplaza.hu email címen, illetve ha megrendeléssel kapcsolatos kérdése lenne, akkor írhat nekünk a rendeles@parasztplaza.hu címre. Felkereshet minket személyesen is, boltjaink elérhetőségét és nyitvatartását megtalálja itt: BOLTJAINK

Íratkozzon fel hírlevelünkre!
Megadott adatait adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően kezeljük!
Elfogadott kártyatípusok Borgun