Temetői kerti mini villáskapa
Temetői kerti mini villáskapa
1 890 Ft

Temetői kerti mini villáskapa

Temetői kerti mini villáskapa

Anyag
Fém
1 890 Ft
Részletek

Elegáns temetői kerti mini villáskapa - Kényelem a kertészkedéshez

Fedezze fel a temetői kerti mini villáskapa előnyeit, amely nemcsak funkcionális, hanem növényeinek méltóságteljes gondozást is biztosít. Ez a kompakt és stílusos eszköz ideális választás a temetői kertek és kiskertek  gondozásához, és kiváló minőségének köszönhetően hosszú éveken át szolgál.

Tiszteletteljes kertészkedés

A temetői kerti mini villáskapa lehetővé teszi, hogy gondoskodjon szerettei sírjának környezetéről méltóságteljes módon. Az eszköz megfelelő mérete és kialakítása segít abban, hogy a kert gondozása szertartásos és figyelmes legyen. Természetesen nem csak temetőben használható, bármely kiskert stílusosan gondozható a mini villáskapával és a többi kis kézi ültető szerszámmal. 

Tartós kivitelezés

A mini villáskapa erős és tartós anyagokból készült, biztosítva a hosszú élettartamot és a hatékony használatot. Ne hagyja figyelmen kívül a minőséget, amikor a temetői kert szépítéséről van szó.

Kényelmes fogás

Az ergonomikus fogantyú kényelmes fogást nyújt, lehetővé téve, hogy hosszabb ideig is kényelmesen dolgozhasson. A kertészkedés ne csak hatékony, hanem kellemes élmény is legyen.

Adatok
Gyártói cikkszám
14184
Markolat
Gumis
Cikkszám
00348
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek