Komposztáló láda
Komposztáló láda
17 500 Ft

Komposztáló láda

Komposztáló láda

Méret
(890 mm x 890 mm) x 800 mm x (600 mm x 600 mm)
Anyag
Műanyag
Űrtartalom
480 liter
17 500 Ft
Részletek

Komposztáló szintevelővel bővíthető, további 230 liternyi komposztot tud így eltárolni.

480 literes műanyag komposztáló láda - Környezetbarát hulladékkezelés

A 480 literes műanyag komposztáló láda a környezetbarát hulladékkezelés ideális megoldása. Ez a praktikus eszköz nem csupán segít a zöldhulladék és konyhai maradékok kezelésében, de a kapható hozzá szintemelő, így könnyen testreszabható a növekvő igényekhez.

Főbb jellemzők:

  1. Magas tárolókapacitás: A 480 literes térfogat lehetővé teszi a nagy mennyiségű kerti hulladék, falevél és egyéb zöldhulladék hatékony kezelését.
  2. Műanyag kivitel: A könnyű, de tartós műanyag anyag biztosítja a hosszú élettartamot, miközben ellenáll az időjárási hatásoknak.
  3. Könnyű hordozhatóság: Mindössze 6.8 kg tömegével a komposztáló láda könnyen szállítható, és könnyedén mozgatható a kertben.
  4. Szintemelővel bővíthető: Az opcionális szintemelővel tovább növelhető a láda kapacitása, lehetővé téve a még több komposztálható anyag elférését. Figyelem! A szintemelő nem része a terméknek, azt külön kell hozzá megvásárolni!
  5. Környezetbarát hulladékkezelés: A komposztáló láda segít az organikus hulladékot értékes komposzttá alakítani, hozzájárulva ezzel a fenntartható hulladékkezeléshez.
  6. Egyszerű használat: Az ergonomikus kialakítás és a könnyen kezelhető fedél gondoskodik arról, hogy a komposztálás egyszerű és hatékony legyen.

A 480 literes műanyag komposztáló láda ideális választás mindazoknak, akik környezettudatosan szeretnék kezelni a kerti hulladékot. Vásárolja meg most, és alakítsa át a zöldhulladékot értékes komposzttá, hozzájárulva a környezetbarát életmódhoz!

Adatok
Gyártói cikkszám
15219
Tömeg
6,8 kg
Cikkszám
01477
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek