AL-KO Easy Flex GT 2025  akkumulátoros szegélynyíró
AL-KO Easy Flex GT 2025 akkumulátoros szegélynyíró
26 900 Ft

AL-KO Easy Flex GT 2025 akkumulátoros szegélynyíró

AL-KO Easy Flex GT 2025  akkumulátoros szegélynyíró
AL-KO Easy Flex GT 2025  akkumulátoros szegélynyíró
AL-KO Easy Flex GT 2025  akkumulátoros szegélynyíró

Embert és környezetet kímélő szegélynyírás: a „fűnyírás” területén előforduló bármely pázsit szélének és sarkainak nyírásában bajnoknak számító AL-KO szegélynyírók segítségével, halkan és szennyezőanyagok kibocsátása nélkül.

Márka
AL-KO
Termékcsalád
Easy Flex
Működési mód
Akkumulátoros
26 900 Ft
Részletek
  • Könnyű, kedvező árú, kiváló minőségű modell az EasyFlex akkumulátoros termékcsalád kezdő használóinak
  • Egyszerű, vezeték és kibocsátás nélküli kezelés
  • Rendkívül halk szegélynyírás a nap bármely időszakában
  • 20 V-os lítium-ion akkumulátor: rövid töltési idő, hosszú élettartam (az akkumulátor és a töltő nem képezi a szállítási terjedelem részét)
  • Pontos vágás a mozgatható szegélynyírófejnek köszönhetően

 

Az AL-KO GT 2025 akkumulátoros szegélynyíró – gondtalan gyepgondozás kezdőknek

Az EasyFlex akkumulátoros termékcsaládba tartozó AL-KO GT 2025 lítium-ion akkumulátor a jól bevált AL-KO minőségben nyújtott tökéletes nyírási eredmények miatt meggyőző. A praktikus akkumulátoros szegélynyíró szennyező anyagok kibocsátása nélkül és rendkívül halkan végzi munkáját az otthoni kertekben. Kis súlyának, valamint az állítható kiegészítő fogantyúnak és a rugalmas vágófejnek köszönhetően praktikus használata miatt bármely helyzetben és kertjének minden szegletében megkönnyíti a pontos vágást.

 

Az AL-KO GT 2025 lítium-ion akkumulátoros szegélynyíró műszaki leírása

Az AL-KO GT 2025 lítium-ion akkumulátoros szegélynyíró, mely akkumulátorral együtt is csak 2,4 kg súlyú és ergonomikusan állítható kiegészítő fogantyúval van ellátva, rendkívül mobilis, könnyen kezelhető segítője minden kerttulajdonosnak. A rugalmas, forgatható vágófej, mely 25 cm szélességben vág és növényvédő kengyellel van ellátva, pontos nyírást biztosít a gyep szélén, a bokrok alatt és a falak mentén. A hosszú élettartamú, 20 V-os lítium-ion akkumulátor kb. 50 perc alatt feltölthető. Az érintéses automatika segítségével könnyen, a nyírás alatt beállíthatja a nyírószál optimális hosszúságát úgy, hogy a vágófejet a talajhoz érinti. Az állítható hosszúságú, alumínium teleszkópos nyél pedig egyedileg a testmagassághoz állítható.
Élvezze a szabadságot: Az AL-KO kompakt, akkumulátoros szegélynyírója ideális a kezdőknek. A rendkívül halk működésnek köszönhetően nem zavarja szomszédjait – a nap bármely szakában nyírhat, a szigorú csendrendeletektől függetlenül.
Egy akkumulátor, számtalan kerti gép: A GT 2025 az EasyFlex akkumulátoros kerti gépek családjának tagja. Ezért ezt a gépet akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk. Ha már van EasyFlex gépe, egyszerűen helyezze be a meglévő akkumulátort a GT 2025 szegélynyíróba.
Megjegyzés: Az akkumulátoraink esetében megadott lenyírható felületek és működési idők függhetnek az adott gyep tulajdonságaitól (a fű magassága, sűrűsége, a nedvesség mértéke stb.).

 

Az AL-KO GT 2025 - alternatív lehetőségek

Ez a termék tökéletes, ha egyszerű és praktikus szegélynyírót keres. Opcionálisan kapható: GT 2025 szett kezdőknek (cikkszám: 1136333) akkumulátorral együtt! Ha nagyobb területek vagy nehezebben nyírható helyek nyírásához keres akkumulátoros szegélynyírót, akkor AL-KO GT 4030, ill. GT 3235 típusú gépeinket ajánljuk Önnek.

Adatok
Gyártói cikkszám
113535
Cikkszám
29764
Technikai adatok
Vágási szélesség damil 25 CM
Akkus család AL-KO Easy FLEX 20V max.
Forgatható vágófej igen
Teleszkópos kar igen
Max.működési idő 2.5Ah percben 30 perc
Osztott szár nem
Damil utánállítás koppintós
Nettó súly 2.1 kg
Kompatibilis akkuk 113559|113698
Pótórsó felvétel igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!