Fűnyíró traktorok

Találat: 3 db
Oldalanként:
Sorrend:
Ára
-tól
-
-ig
Vágószélesség (cm)

Sokoldalú AL-KO fűnyíró traktor praktikus megoldásokkal

A több száz négyzetméteres terület esetén érthető, hogy hamar rá lehet unni a fűnyíró utáni kullogásra. Ekkora terület esetén a tűző napsütésben ez igen kimerítő feladatnak számít, még egy kerékhajtásos benzinmotoros fűnyíróval is. Az AL-KO fűnyíró traktor ezzel ellentétben éppen az ilyen kiterjedt területek karbantartására lett kifejlesztve. A kezelése és az irányítása könnyen elsajátítható. Az AL-KO fűnyíró traktor modellek kifogástalanul látják el az elsődleges feladatukat, de ezen kívül még számos extrával is fel lettek szerelve, amelyektől minden alkalommal egy élménynek érezhető a fűnyírás.

 Solo By AL-KO T16-103.7 HD V2 Comfort fűnyíró traktor neve árulkodóan utal rá, hogy ezzel bizony valóban kényelmes a munka. Ez főként az állítható vezetőülésnek köszönhető, továbbá annak, hogy egy teleszkópos karral a 300 literes fűgyűjtő egy mozdulattal kiüríthető. Nem kell folyamatosan ellenőrizni, hogy mennyire telt meg a fűgyűjtő, hiszen erre szolgál a figyelmeztető hangjelzés. A vágómű kitűnő minőségét bizonyítja, hogy golyóscsapágyas kivitelben került beépítésre az AL-KO fűnyíró traktorba. Az opcionális tartozékok közé tartozik a mulcsozó ék továbbá a hótóló lapát is. Egyértelműen egy multifunkcionális kisgépről beszélhetünk, ami télen és nyáron is hasznosnak bizonyul. A megbízható működést pedig a méltán népszerű Briggs&Stratton 2 hengeres motor biztosítja.

Ha nincs szükség ekkora teljesítményre, akkor alternatív megoldásként az AL-KO fűnyíró traktor T13-93.7 HD Comfort számít ideális választásnak. A könnyen kivehető vágómű rendkívül előnyös a karbantartás szempontjából, amit ennél a modellnél sem kell nélkülözni.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!
Megadott adatait adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően kezeljük!
Elfogadott kártyatípusok Borgun