Benzinmotoros fűnyírók

Találat: 23 db
Oldalanként:
Sorrend:
Ára
-tól
-
-ig
Vágószélesség (cm)
Gyepfelület (m²)
  • 1
  • »
  • 2

Könnyen veszi az akadályokat az AL-KO benzines fűnyíró

Ha egy nagyobb terület megtisztítása, karbantartása a cél, akkor máris megtaláltuk ehhez az egyik legjobb eszközt. Az AL-KO benzines fűnyíró messze földön híres a megbízhatóságáról, a precíz tervezésnek és gyártásnak köszönhetően. Számos technológiai újítás révén hivatott megkönnyíteni a fűnyírást. Az előnyök már a kialakítás kapcsán is felfedezhetőek és az első használat alkalmával, azonnal megtapasztalhatóak.

Az AL-KO benzines fűnyíró haladását megkönnyítik a méretes kerekek, amelyekkel könnyebb boldogulni az egyenetlen talajon, hiszen duplán golyóscsapágyazottak, mint például az AL-KO Classic 4.66 P-B esetében. Ezen kívül nem szabad megfeledkezni az egyfokozatú kerékhajtásról sem. A központi magasság állító segítségével egyszerűen beállítható a tolókar a megfelelő szintre. A szegélyek nyírása mindig is problémás volt, amihez általában pluszban be kellett szerezni egy szegélyvágót. Az AL-KO benzines fűnyíró modellek aszimmetrikus ház kialakításának köszönhetően, ez a probléma is megoldottnak tekinthető. Az AL-KO benzines fűnyírókkal gond nélkül rendben tarthatóak az 1000 m2-nél nagyobb területek is, a motor hatékonyságának és a tekintélyes vágószélességnek köszönhetően.

A kínálatban más remekbeszabott modellek is helyet kaptak az AL-KO benzines fűnyírók mellett. Ilyen például az Oleo-Mac Allroad Plus 4 széria termékei, amelyeknél a gyűjtésen túl, a mulcsozó és az oldalt kidobós funkció is szériatartozéknak számít.

A benzines modellek karbantartását illetően fontos megemlíteni, hogy az üzemanyagot lehetőleg ne tároljuk 30 napnál tovább a gépben.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!
Megadott adatait adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően kezeljük!
Elfogadott kártyatípusok Borgun