Elektromos fűnyírók

Találat: 4 db
Oldalanként:
Sorrend:
Ára
-tól
-
-ig
Vágószélesség (cm)

AL-KO elektromos fűnyíró - hatékonyság környezetbarát módon

A zöldterület gondozása nagy odafigyelést és hatékony eszközöket igényel. Az AL-KO elektromos fűnyíró alapvetően a kisebb vagy közepes területek karbantartására lett tervezve. Kiváló választásnak számít városi környezetben, lakott területen, mivel a használata csendes, zajmentes. Ezen kívül környezetbarát módon nyírható méretre a pázsit, hiszen a károsanyag-kibocsátási szint egyenlő a 0-val. Az üzemanyagmentes üzemelésnek köszönhetően nem igényel magasfokú karbantartást. Az AL-KO elektromos fűnyíró esetében kerékhajtásra sincs szükség a gépek alacsony súlya miatt. Ennek köszönhetően, a kezelhetőségük optimális és kicsit sem fárasztó.

Az AL-KO Comfort 40 E nagyszerű 3 az 1-ben termék, mivel mulcsozóként is használható. A finomra aprított füvet visszajuttatja a gyepre, ami így tápanyag formájában hasznosul újra. Azon kívül, hogy környezetbarát, még a levágott fű elhelyezéséről sem kell gondolkodni a mulcsozó funkciónak hála. Az XL méretű kerekek feltűnően nagyok az AL-KO elektromos fűnyírón, amelyek kifejezetten előnyösek az egyenetlen terepen. A tervezők a biztonságra is gondoltak, ami a kábelrögzítőben és a biztonsági kapcsolóban mutatkozik meg.

A kábelmentes, akkus változatok szintén a kínálat részét képezik. A profi felhasználásra alkalmas AL-KO 46.9 Li SP Energy Flex szintén megtalálható a kínálatunkban. Hasonló előnyök jellemzik, mint a hagyományos AL-KO elektromos fűnyírókat, ebben az esetben viszont a hatótávot nem befolyásolja a hosszabbítókábel hossza. Robosztus megjelenése ellenére kezesbárányként viselkedik, miközben nagy hatékonysággal végezhető el a fűnyírás.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!
Megadott adatait adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően kezeljük!
Elfogadott kártyatípusok Borgun