Fűrészek

Találat: 7 db
Oldalanként:
Sorrend:

Fémfűrész edzett fogakkal

A barkácsolás és a kerti munkák alapjának számítanak a különféle fűrésztípusok. Az anyagok darabolásához az emberiség már évezredek óta használja ezeket az eszközöket. Manapság már nagyon sokféle típus közül választhatjuk ki a célnak megfelelő változatot. Bizonyos fajtákkal, mint amilyen a fémfűrész is, többféle anyagot vághatunk. Ez a típus alkalmas elsősorban fémhez, műanyaghoz és bizonyos esetben fához is. Általában keretes kivitelben kapható, ami rendkívül hatékony kezelhetőséget tesz lehetővé. A keretben a fémfűrész lapja bármikor lecserélhető. Érdemes mindig minőségi kivitelben gondolkodni, ez esetben az edzett fogak különösen nagy előnyt jelentenek, mivel a penge tovább marad éles és hatékonyabban használható. A kézi fémfűrész mellett, más változatot is érdemes beszerezni otthonra.

Fémfűrész ergonomikus kialakítással

Az EXTOL fémfűrész, a nagyszerű kialakításából fakadóan, kényelmes és hatékony munkavégzést eredményez. A gumis markolat jó fogást biztosít, az acélból készült váz pedig a szerszám merevségéért felelős, ezért nem vész el az energia a húzó, toló mozdulatok során.  Lakásfelújítás vagy építkezés alkalmával nem hiányozhat a készletből a Ytong fűrész sem, amit a maximális erőátvitel érdekében kemény és stabil vágólap jellemez. A lyukfűrész gipszkartonhoz szintén hasznosnak bizonyul, például a kapcsolók, fali csatlakozók helyének kialakításakor.
Aki szokott böllérkedni, annak a rozsdamentes csontfűrész mindenképpen a gyűjteményében kell legyen, hiszen ez jelentősen megkönnyíti a csontok feldarabolását, hiszen szilánkmentes vágást tesz lehetővé.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!
Megadott adatait adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően kezeljük!
Elfogadott kártyatípusok Borgun