Virághagymák

Oldalanként:
Sorrend:

Nincs megjeleníthető termék!

Tisztelt Ügyfeleink!

A tavaszi virághagymák ültetése lassan befejeződik, webes készleteink is kifogytak. Boltjainkban még található néhány csomag virághagyma, ezzel kapcsolatban kérjük, keressenek bennünket bizalommal a 06 62 480 978-as számon vagy üzleteink bármelyikében. 

Ősszel ismét visszatérünk majd többek közt jácint, nárcisz, krókusz vagy liliom hagymákkal, de az írisz, esetleg az amarillisz, a hóvirág, a császárkorona és számtalan más érdekes, különleges virág hagymája is szerepelni fog kínálatunkban.

Köszönjük, hogy minket választanak!

Üdvözlettel:

A parasztplaza.hu csapata


Virágültetés? Akkor Parasztpláza virághagyma webáruház!

A kellemesen meleg, napsütéses időben mi sem jobb program, mint kitelepülni kicsit az udvarra, hogy kiélvezzük a természet közelségét. A fák, cserjék, virágok jelenléte és látványa jótékony hatással vannak a testre-lélekre egyaránt. Ahhoz, hogy a ház mellett, a szabadban töltött idő minden részletében tökéletes legyen, érdemes kialakítani egy kis virágos lugast, ahol gyönyörködhet a sok szép növényben. A virághagyma webáruházunkban gazdag választékban találhatja meg a gondos növényültetéshez szükséges termékeket. A virághagymák, virágkeverékek, virágföldek is rendelkezésre állnak, de a tápoldatokat, táprudakat is beszerezheti nálunk. A virágültetés persze nem valósulhat meg a megfelelő kertészeti eszközök, kiegészítők nélkül sem. Legyen szó permetezésről vagy öntözéstechnikáról, a virághagyma webáruházunkban az ahhoz szükséges termékeket is be tudja szerezni egy kalap alatt. Ha a virágültetés nem a hobbija, hanem a szakmája, abban az esetben is szeretettel várjuk a weboldalunkon. Hiszen nemcsak hobbikertészeknek kínáljuk a termékeinket, hanem azoknak is, akik nem csupán saját részre nevelik a palántákatBárhogy is legyen, a virághagyma webáruházunkban minden fontos dolgot meg tud vásárolni néhány perc leforgása alatt. Ha esetleg kérdése van a termékjellemzőkkel, az árakkal vagy a szállítással kapcsolatban, akkor készségesen segítünk, hogy a rendelés problémamentes legyen!

Íratkozzon fel hírlevelünkre!
Megadott adatait adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően kezeljük!
Elfogadott kártyatípusok Borgun